Čtvrtá řada Emily v Paříži vyjde už v srpnu. Mezi novými postavami bude šarmantní Ital i mladší verze Emily

Eva Lenská
Foto: Netflix

Fanoušci oblíbeného seriálu Emily v Paříži (Emily in Paris) jsou už netrpěliví. Nemohou se dočkat vytoužené čtvrté řady, která na sebe nechala dlouho čekat. Premiéra první části se blíží a s dokonale vymóděnou Emily tentokrát přijde i několik nových postav. Pojďme se s nimi předem seznámit.

Marcello (Eugenio Franceschini)

Během natáčení v Itálii, kde Emily tráví dovolenou, byla Lily Collins spatřena na place při natáčení zdánlivě romantické scény. Kupodivu neměla po boku ani Gabriela (Lucase Bravo) a ani Alfieho (Luciena Laviscounta). Naopak natáčela s Eugeniem Franceschinim, který hraje postavu jménem Marcello. Tento pohledný Marcello je přímý, sebevědomý a cení si jednoduchosti, což koresponduje s jeho rodinnou firmou. Je zcela zřejmé, že Emily s ním bude spolupracovat a možná mezi nimi dokonce přeskočí jiskra.

ČTĚTE TAKÉ: UMĚLÁ INTELIGENCE ZAŘÍDÍ, ABY SE LIDÉ MOHLI ZNOVU SETKAT SE ZEMŘELÝMI. NA NETFLIX DORAZÍ HOŘKOSLADKÝ DOJEMNÝ SNÍMEK WONDERLAND

Foto: Stephanie Branchu/ Netflix

Giorgio Barbieri (Rupert Everett)

Hvězda filmu Svatba mého nejlepšího přítele Rupert Everett se ve 4. řadě představí jako Giorgio Barbieri, světoznámý návrhář interiérů, který vlastní celosvětově úspěšnou firmu. Giorgio je další postavou, se kterou bude Emily v Římě spolupracovat, ale protože je dlouholetým blízkým přítelem Sylvie, určitě ji trochu potrápí. Na druhou stranu se možná s Emily sblíží a oblíbí si její nápady, což v Sylvii vyvolá žárlivost.

Genevieve (Thalia Besson)

Kdysi dávno byla Emily Cooper americkou dívkou z Chicaga, která se přestěhovala do Paříže za životní pracovní příležitostí. Nyní se stejným směrem vydává i Laurentova dvacetiletá dcera Genevieve. Přijíždí z New Yorku, aby odstartovala svou kariéru, a přitom se s Emily spřátelí. Podle všeho by však Genevieve mohla být pro Emily oříškem. Jako by Emilyin život nebyl už tak dost komplikovaný, nyní má být mentorkou své mladší verze, která je ještě odhodlanější.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: CHCETE VĚDĚT, CO SE VAŠEMU ČTYŘNOHÉMU PŘÍTELI HONÍ HLAVOU? NETFLIX VÁS ZAVEDE DO SVĚTA PSŮ A PŘIBLÍŽÍ VÁM JEJICH DUŠI

Foto: Stephanie Branchu/ Netflix

Antonia Muratori (Anna Galiena)

Antonia Muratori je matkou sympatického Marcella. Vede rodinný podnik a téměř až mateřsky dohlíží na komunitu v jejich italské vesnici. Ráda se stará o druhé a dbá na to, aby rodinný podnik neztratil ze zřetele svou integritu a účel. Určitě bude zajímavé sledovat, jak si bude s Emily rozumět a zda se jí nebude příliš plést do života.

Giancarlo (Raoul Bova)

Poslední nováček je poněkud tajemný, neboť o něm není známo moc informací. Jediné, co o něm víme, je, že je okouzlujícím a úspěšným režisérem reklam v Římě. Kromě toho však býval i Sylviiným profesorem filmu. Je tedy možné, že Sylvii bude zajímat film nebo dokonce režie? Možná spolu budou spolupracovat na nové reklamě.

Seriál Emily v Paříži patří k velmi oblíbeným zejména mezi ženami po celém světě. A to nejen díky romantickému příběhu a humoru, ale také módě, kterou zde můžeme obdivovat. Seriál Emily v Paříži má navíc i celkem slušné hodnocení. Například na Kinoboxu mu tuzemští diváci dávají pěkných 66 %.

Čtvrtá řada Emily in Paris bude, jak je nyní u Netflixu zvykem, rozdělena na dvě části. První část bude mít na premiéru 15. srpna a druhá 12. září.

Zdroj: Netflix, Netflixlife

Hodnocení na Kinoboxu: 66 %

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.