Seriálový král Netflixu se loučí poslední řadou. Cobra Kai zase boří žebříčky sledovanosti

Foto: Netflix

Jeden z nejlepších seriálů Netlfixu je zpátky. Před pár dny na streamovací platformu dorazila šestá řada Cobra Kai, tedy konkrétně prvních pět dílů z patnácti. Jak se dalo očekávat, seriál se okamžitě probojoval do čela tabulky TOP 10 nejsledovanějších seriálů na Netflixu.

Málokterý divák na začátku čekal, že by se úspěšný kousek plný rivality a karate, který začínal velmi skromně na YouTube Premium, nakonec dočkal šesti řad. Ovšem poté, co se v roce 2018 dostal na Netlfix, se stal velkým hitem a jedním z nejoblíbenějších seriálů na platformě. Všechno dobré ale musí jednou skončit.

Závěrečná řada seriálu, který je jakýmsi neoficiálním pokračováním kdysi úspěšného Karate Kida včetně obsazení jeho hlavních rivalů, bude rozdělena hned na tři části. První vyšla 18. července, druhé se diváci dočkají 28. listopadu a třetí až příští rok. Tomu se říká pořádné epické finále se vším všudy! Včetně napínání fanoušků!

TAKÉ ČTĚTE: AKČNÍ FILM S HALLE BERRY A MARKEM WAHLBERGEM SE ŘÍTÍ NA NETFLIX. JEŠTĚ NEVYŠEL A DIVÁCI UŽ JSOU Z NĚJ NADŠENÍ PŘEJÍ SI POKRAČOVÁNÍ 

I když je zatím venku jen pět dílů z patnácti, šestá řada Cobra Kai se okamžitě probojovala na první místo žebříčku TOP 10 aktuálně nejsledovanějších seriálů na Netflixu ve světě i u nás. A stejně jako předchozí řady se těší i skvělým diváckým ohlasům. Na ČSFD má aktuálně 79% hodnocení a špatně si nevede ani za našimi hranicemi. Na globální hodnoticí platformě Rotten Tomatoes má zatím šestá řada Cobra Kai 86 % od filmových kritiků a 88 % od diváků.

Podle recenzí se Cobra Kai po několika slabších místech předchozí řady vrací do formy. Zároveň si zachovává své kouzlo včetně akce a humoru. I když zatím těchto prvních pět dílů nedosahuje takové úrovně jak první dvě řady, jsou recenzenti většinou spokojení.

TAKÉ JSME PSALI: TERMINÁTOR ZNOVU OŽIJE V SOUDNÝ DEN. AKČNÍ TRAILER NOVINKY OD NETFLIXU UKAZUJE NÁVRAT K ZÁKLADŮM PRVNÍCH FILMŮ

„Tenhle seriál je neuvěřitelné mistrovské dílo. Šestá řada má neskutečný vývoj postav a zároveň zůstává skvělým pokračováním předchozích sérií,“ uvádí například jeden z diváků. „Nejpřekvapivější jsou v této řadě dějové zvraty a zrady,“ hodnotí další a jiný píše: „Skvělý začátek poslední řady, jen doufám, že si i nadále udrží vysoký standard, který je nastavili! Moje jediná stížnost k tomu je, že musíme čekat na zbytek epizod!“

Cobra Kai
Foto: Curtis Bonds Baker/Netflix © 2024

Zdroje: FlixPatrol, ČSFD, Rotten Tomatoes, Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.