První fotky k 2. části 7. řady seriálu Cizinka jsou venku. Jamieho a Claire čeká setkání s rodinou, ale i těžká volba

Eva Lenská
Foto: Starz

Fanoušci seriálu Cizinka (Outlander) se už nemohou dočkat podzimu, protože v listopadu bude mít konečně premiéru 2. část 7. řady. Aby to dlouhé čekání tolik nebolelo, vydali tvůrci alespoň sadu prvních fotografií ke zmíněné řadě. Ta by je měla utěšit i navnadit.

Šest nových fotografií zobrazuje především hlavní hrdiny celé série. Jsou plné emocí a hodně toho vypovídají. Pokračování bude dramatické a vylíčí velký kus děje knihy Paměť kostí (An Echo in the Bone), nicméně se dotkne i několika událostí z té následující, která se jmenuje Vepsáno krví vlastního srdce (Written in My Own Heart’s Blood). Na co se diváci, především ti, kteří nečetli knihy Diany Gabaldon, mohou těšit?

Jak už víme, do zcela jiné doby odcestovali Brianna (Sophie Skelton) a Roger (Richard Rankin) se svými dětmi, kdežto Jamie (Sam Heughan) a Claire (Caitriona Balfe) spolu s Ianem (John Bell) vyrazili do Skotska. Pokračování říká, že do své rodné domoviny sice dorazí, nicméně nebezpečí války je nutí volit mezi tím, zda stát při těch, které milují, nebo bojovat za zemi, která se stala jejich novým domovem.

Naproti tomu Roger a Brianna čelí novým nepřátelům napříč časem a musí bojovat se silami, které chtějí rozdělit jejich rodinu. Jak se mění loajalita a na povrch vyplouvají bolestná tajemství, manželství Jamieho a Claire je vystaveno obrovské zkoušce. Dokážou MacKenzieovi a Fraserovi, které spojuje láska přes oceány a staletí, najít k sobě zase cestu?

Foto: Starz

Ve 2. části 7. řady se opět setkáme s Jamieho sestrou Jenny Murray, kterou už ale nebude hrát herečka Laura Donnelly, ale Kristin Atherton. Osmá a poslední série Cizinky bude mít 10 epizod a v současné době se natáčí ve Skotsku. Víme o ní, že bude spojena především s devátou knihou Pověz včelám, že se nevrátím (Go Tell the Bees That I Am Gone).

Poznáme v ní také tři nové tváře: kapitána Charlese Cunninghama (Kieran Bew), jeho matku Elspeth (Frances Tomelty) a půvabnou Amaranthus Grey (Carla Woodcock), novou členku rodiny Greyových.

Druhá část sedmé řady Cizinky bude mít 8. epizod a její premiéra je plánovaná na 22. listopadu.

Zdroje: Deadline, Starz, tvinsider

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.