Oblíbený apokalyptický thriller o monstrech se chystá na konečné zúčtování. Podle traileru to bude brutální jízda

Eva Lenská
Foto: Netflix

Netflix vydal trailer ke 3. řadě jihokorejského seriálu Sladký domove! (Sweet Home), který poukazuje na konečné zúčtování s bestiálními zrůdami. Lidé, příšery a nelidé se utkají v nelítostném boji, krev poteče proudem a ani o akci nebude nouze. Vyvrcholení celé série bude brutální a vy musíte být u toho.

Ve třetí a zároveň poslední sérii kultovní jihokorejské ságy Sladký domove! se lidé, monstra a nelidé připravují na konečné zúčtování. Hlavní plakát zachycuje střet mezi Hyun-suem (Song Kang) a Sang-wookem (Lee Jin-uk) uprostřed zničeného stadionu zachváceného plameny. Kdysi byli spojenci, ale jejich cesty se ve druhé sérii rozdělily a nyní vedou k závěrečnému střetu.

ČTĚTE TAKÉ: NOVODOBÉ SLAVNOSTI SNĚŽENEK? VYNIKAJÍCÍ AUTENTICITOU A PŘIROZENÝM HUMOREM OHROMIL KARLOVY VARY REŽIJNÍ DEBUT ADAMA MARTINCE

Co dalšího diváky ještě čeká? Jistě bude strhující dál sledovat Ui Myeonga, který se objevil v těle Pyeon Sang-wooka před doktorem Limem (Oh Jung-se) nebo Eun-hyeoka (Lee Do-hyun), jenž se znovu narodil s kompletním tělem z kokonu. Nesmíme zapomínat ani na Eun-yu (Ko Min-si), která se z dospívající studentky stala zdatnou bojovnicí, na nadrotmistra Taka (Yoo Oh-seong) z Vraní čety a Kim Yeong-hua (Kim Moo-yeol), kteří oba usilují o společný cíl, každý ale jinými prostředky.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: NOVÝ MYSTERIÓZNÍ THRILLER NETFLIXU SLIBUJE SPOUSTU NAPĚTÍ. UKÁŽE, KAM AŽ JSOU LIDÉ SCHOPNI ZAJÍT, ABY SI SPLNILI SVÉ TOUHY

Foto: Netflix

„Postav je celá řada, takže doufám, že diváci budou fandit svým oblíbencům, protože každý z nich bojuje svým vlastním způsobem, počínaje bojem mezi Sang-wookem, který se změnil ve zloducha, a Hyun-suem, který si přeje zachovat svou lidskost, Yi-kyung, která bojuje za ochranu Kida, a Takem, jenž cítí odpovědnost za bezpečnost přeživších,“ uvedl režisér Lee Eung-bok.

Dlouho očekávaná 3. řada seriálu Sladký domove! bude na Netflixu dostupná od 19. července.

Zdroje: About Netflix, Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.