Představitel lorda Deblinga z Bridgertonových prozradil, jak se připravuje na žhavé scény a jak se mu točilo s Nicolou Coughlan

Eva Lenská
Foto: Liam Daniel/Netflix

Penelope sice nakonec skončila s Colinem, nicméně mnohé fanynky seriálu Bridgertonovi (Bridgerton) si oblíbily i pohledného lorda Deblinga, kterého ztvárnil Sam Phillips. Zaměřme se nyní na to, jak se mu natáčela nebezpečná scéna s balónem a co si myslí o Nicole Coughlan. Kromě toho řekl, co mu pomáhá točit vášnivé scény.

V první části třetí řady Bridgertonových měla Penelope (Nicola Coughlan) nápadníka, kterým nebyl nikdo jiný než lord Debling (Sam Phillips). Rozhodně to byl sympatický muž. „Byla to složitá postava. Debling je introvertní a rád se dívá na společnost zpovzdálí. Myslím, že díky tomu je docela zajímavý, protože netouží po velké pozornosti. Jen stojí a pozoruje okolí. Byl docela oříšek to zahrát,“ řekl Phillips.

„Chtěl jsem, aby vypadal trochu jinak než průměrný člen smetánky, protože byl docela odvážný ve výběru svých zájmů. Takže i u barev jeho oděvu jsem se chtěl ujistit, že jsou trochu jiné,“ doplnil poté.

Jednou z nejdiskutovanějších scén 3. řady je ta, kdy se horkovzdušný balón odpoutá, téměř vzlétne a málem zabije Penelope, která je nakonec zachráněna, když se do akce vloží Colin. Její nápadník lord Debling však také udělá všechno možné, aby ji ochránil.

ČTĚTE TAKÉ: DALŠÍ ČESKÝ PASKVIL MÍŘÍ NA NETFLIX. KONTROVERZNÍ SERIÁL O DROGÁCH JE PLNÝ NECHUTNÝCH SCÉN A ZKRITIZOVALA HO I TEREZA PERGNEROVÁ

Foto: Liam Daniel/Netflix

Phillips přiznal, že tuto scénu nebylo snadné natočit. „Vypadalo to jako zábava, protože jsme měli velkou zkoušku, kde jsme si všechno naplánovali. Tak jsem si v den natáčení myslel, že bych mohl zopakovat to, co jsem udělal na zkoušce, ale vůbec to nešlo podle plánu. Buď jsem si roztrhl kalhoty nebo jsem Nicolu dostával do pozice, kdy mi zakrývala hlavu, takže to neprobíhalo tak hladce, jak bych si přál, ale nakonec jsme to zvládli,“ vysvětlil.

Nicola se díky Bridgertonovým stala hvězdou a Sam o ní mluvil s velkou láskou. „Samozřejmě, že většinu scén jsem měl s ní. Byla to radost, protože jsem se díky ní cítil velmi příjemně,“ přiznal. „Hned první den za mnou přišla a řekla mi, že spolu budeme hodně točit. Od té doby jsme měli spoustu zkoušek, včetně těch tanečních, abychom se lépe poznali. Proto na to celé mám jen hezké vzpomínky.“

Ačkoli v seriálu neměl žádné erotické scény, prozradil, jak se na ně jindy připravuje. „Vždycky je dobré vyčistit si zuby a také se chovat hezky k člověku, se kterým se chystáte takovou scénu natáčet,“ řekl. „Samozřejmě, že když víte, že budete točit erotickou scénu, může to být velmi nepříjemné. Naštěstí mi vždycky pomohl se psychicky připravit alespoň pětiminutový rozhovor s onou kolegyní.

Zdroj: Hello!, Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.