Pokračování 7. řady Cizinky se blíží. První upoutávka je pořádně dramatická. Tvůrci také představili nové postavy

Eva Lenská
Foto: Starz! / Sony Pictures Home Entertainment

Ačkoli si na druhou část sedmé řady Cizinky (Outlander) budeme muset počkat, již nyní se můžeme pokochat čerstvým a napínavým trailerem. Jamie a Claire budou opět bojovat za svou novou vlast i za lásku. Povíme si však ale i něco o osmé řadě, na které se již pracuje. Představí se nám v ní tři nové postavy.

Fanoušci seriálu Cizinka jsou už velmi netrpěliví, protože první část sedmé řady skončila v tom nejlepším. Jak už víme, do zcela jiné doby odcestovali Brianna (Sophie Skelton) a Roger (Richard Rankin) se svými dětmi, kdežto Jamie (Sam Heughan) a Claire (Caitriona Balfe) spolu s Ianem (John Bell) vyrazili do Skotska. Také jsme mohli poznat Jamieho dospělého syna Williama (Charles Vandervaart), kvakerského lékaře Denzella (Joey Phillips) a jeho sestru Rachel Hunter (Izzy Meikle-Small).

Co tedy naše hrdiny čeká dál? Tři výše jmenovaní sice dorazí do své rodné domoviny, nicméně nebezpečí války je nutí volit mezi tím, zda stát při těch, které milují, nebo bojovat za zemi, která se stala jejich novým domovem. Naproti tomu Roger (Richard Rankin) a Brianna (Sophie Skelton) čelí novým nepřátelům napříč časem a musí bojovat se silami, které chtějí rozdělit jejich rodinu. Jak se mění loajalita a na povrch vyplouvají bolestná tajemství, manželství Jamieho a Claire je vystaveno obrovské zkoušce. Dokážou MacKenzieovi a Fraserovi, které spojuje láska přes oceány a staletí, najít k sobě zase cestu?

ČTĚTE TAKÉ: NOVÉ DRAMA SE SELENOU GOMEZ SI VYSLOUŽILO OBROVSKÝ POTLESK VE STOJE. FILM BY SE MOHL OBJEVIT NA NETFLIXU

Výkonnými producenty jsou tentokrát Matthew B. Roberts, Ronald D. Moore, Maril Davis, Toni Graphia, Luke Schelhaas, Andy Harries, Jim Kohlberg, Caitríona Balfe a Sam Heughan. Všichni usilovně pracují na deseti epizodách osmé řady. Ta bude poslední a bude spojena především s devátou knihou Pověz včelám, že se nevrátím (Go Tell the Bees That I Am Gone).

Nyní přichází čas na představení nováčků. K hereckému obsazení se připojil britský herec Kieran Bew, který ztvární kapitána Charlese Cunninghama, vysloužilého vojáka. Dále se divákům představí irská herečka Frances Tomelty, která bude hrát jeho matku Elspeth. Nebude chybět ani půvabná pětadvacetiletá herečka Carla Woodcock v roli Amaranthus Grey, nové členky rodiny Greyových.

Druhá část sedmé řady Cizinky bude mít premiéru 22. listopadu.

Zdroj: Deadline, Starz, ČSFD

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.