Záhadologové: Šest dobrodruhů se snaží rozlousknout mysteriózní jevy, na které je věda krátká

Eva Lenská
Foto: Netflix

Máte rádi záhady, baví vás mysteriózní pořady a užíváte si chvíle strachu? V tom případě vás bude bavit připravovaná jihokorejská reality show plná děsu a šílených úkolů. Záhadologové (Agents of Mystery) mají sice dostatek odvahy, přesto se budou dostávat do situací, které je zcela vykolejí.

Šest známých osobností, od populárních komiků po zpěváky, se ocitne v roli agentů, kteří budou vysíláni na záhadná a děsivá místa, aby vyšetřovali případy a plnili mise pomocí své odvahy a intelektu. Přímo v centru záhad a tajemných stop jsou jejich schopnosti a týmová spolupráce podrobeny té největší zkoušce.

Z upoutávky lze vyčíst, že zažijí šokující situace a spoustu vzrušení. Tato jihokorejská reality show je zcela jiná než všechny ty seznamovací či poznávací dobrodružství, které známe. Na svědomí ji má režisér Jung Jong-yeon, který pro Netflix připravil i úspěšnou soutěžní show Ďáblův plán (The Devil’s Plan). Ta si na ČSFD vysloužila skvělé hodnocení 86 %. Můžeme mít tedy velká očekávání.

ČTĚTE TAKÉ: NOVÝ DOKUMENT NETFLIXU ZAVEDE DIVÁKY DO SVĚTA, KTERÝ DOPOSUD NIKDO JINÝ NESPATŘIL

Foto: Netflix

Kdo bude součástí vyšetřovacího týmu, jenž bude mít na starosti mysteriózní případy, které nedokážou rozlousknout ani odborníci? Komu poleze mráz po zádech a bude čekat na signál, který ho vrhne do nečekaného dobrodružství? Pojďme se s nimi seznámit.

Komik a zpěvák Lee Yong-jin povede celý tým s humorem a nečekanou moudrostí. Korejsko-americký R&B umělec a veterán televizních reality show John Park nabídne bystré uvažování a strategické schopnosti. Lee Eun-ji, držitelka ocenění Baeksang Arts Award 2023 za nejlepší varietní umělkyni, překvapí členy týmu svou energií i vtipem. Oblíbená herečka Lee Hye-ri, známá ze seriálu Reply 1988, okouzlí všechny odvahou i šarmem. Herec Kim Do-hoon zas ukáže, že je pohotovým nováčkem dobrodružných reality show. Poslední členkou týmu bude k-popová zpěvačka Karina ze skupiny Aespa. Ta je připravena se za pomoci vynalézavosti a nebojácnosti vypořádat s každou novou výzvou.

Naše hrdiny nečeká nic lehkého. Jejich výrazy v upoutávce vyjadřují znepokojení i naprostou hrůzu a naznačují, že se potýkají s něčím neznámým. Je jasné, že tato mise nebude procházka růžovou zahradou. Spíše půjde o vzrušující jízdu na horské dráze se spoustou nečekaných zvratů, které prověří odhodlání a kreativitu každého z účastníků.

Nová dobrodružná reality show Záhadologové má na Netflixu premiéru 18. června.

Zdroj: About Netflix, Netflix, Leisure Byte

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.