Mindy Kaling s Kate Hudson připravují nový komediální seriál pro Netflix. Ukážou, jak ženy ovládají sport

Eva Pospíchalová
Foto: Fox

Mindy Kaling diváci znají především jako Kelly ze seriálu Kancl, je ale také producentkou hned několika skvělých komediálních seriálů, jako je The Mindy Project nebo Tenkrát poprvé. Co pro fanoušky chystá tentokrát?

Od roku 2021 se šušká, že herečka a režisérka Mindy Kaling po krycím jménem LA Lakers připravuje něco nového. Mindy lidé chválí za její herecké i režisérské výkony, které je baví už skoro dvacet let. Z jejího pera vyšly skvělé seriálové kousky jako Kancl, The Mindy Project, Champions, Čtyři svatby a jeden pohřeb nebo Tenkrát poprvé.

Mindy získala i řadu cen včetně dvou Screen Actors Guild, Tony a šesti nominací na ceny Emmy. Časopis Time ji uznal jako jednu ze sta nejvlivnějších lidí na světě a v roce 2022 jí byla udělena Národní medaile umění od prezidenta Spojených států Joe Bidena.

ČTĚTE TAKÉ: MÁLO ČERNÁ ČERNOŠKA, PŘÍLIŠ CHYTRÁ BLONDÝNA NEBO STARÁ DVACÍTKA ANEB HERECKÉ HVĚZDY, KTERÉ PŘIŠLY O ROLI Z OPRAVDU ZVLÁŠTNÍCH DŮVODŮ

O čem seriál bude? „Isla, jediná sestra v rodině bratrů, je ambiciózní, ale často přehlížená. Když je její bratr nucen odstoupit z pozice prezidenta basketbalového týmu Los Angeles Waves, je na jeho místo jmenována ona. Teď, když vstupuje do rodinného byznysu, bude muset dokázat svým skeptickým bratrům, radě a sportovní komunitě, že ona byla tou správnou volbou pro tuto práci. V průběhu seriálu se do toho pustíczejména v nepředvídatelném, muži ovládaném světě sportu,” popsal distributor.

Hlavní roli tvůrci přidělili hollywoodské herečce nominované na Oscara Kate Hudson, která si zahraje právě nově jmenovanou prezidentku prestižního týmu Islu. Dále se po jejím boku objeví například Brenda Song, která si střihne roli spolužačky z vysoké školy, kolegyně v rodinné firmě a zároveň kamarádky.

V seriálu se jako bratr hlavní postavy a generální manažer objeví Scott McArthur, který v minulosti také sám hrál basketbal. Druhého bratra a finančního ředitele klubu Sandyho si zahraje Drew Tarver. V obsazení se také představí Fabrizio Guido (prodavač popcornu na stadionu), Chet Hanks (rozehrávač a neúspěšný rapper), Toby Sandeman (špičkový hráč týmu) a dále Roberto Sanchez nebo Keyla Monterroso.

Seriál bude mít deset dílů a natáčet se bude zhruba tři měsíce. Není však jasné, zda bude seriál připraven už v roce 2024, protože nebyl jmenovitě zařazen do sestavy 90+ seriálů Netflixu pro tento rok.

Zdroje: Netflix, What’s On Netflix, Wikipedia

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.