Netflix zrušil oblíbený fantasy seriál. Po protestu diváků nakonec bude mít pokračování a podle tvůrců bude epické

Foto: Netflix

Akční fantasy seriál Válečná jeptiška (Warrior Nun) založený na komiksu Warrior Nun Areala od Bena Dunna, který v roce 2020 vyšel na Netflixu se svou první řadou a v roce 2022 s druhou, byl nakonec streamovací platformou v prosinci zrušen. Ani to ho však nezastavilo v tom, aby pokračoval.

Osiřelá dospívající dívka se probudí v márnici a zjistí, že má nové superschopnosti. Stává se z ní vyvolená nositelka svatozáře tajné sekty jeptišek, které loví démony. Oblíbené fantasy Netflixu se po vydání první řady v roce 2020 o dva roky později dočkalo pokračování. Podle Netflixu však neměl seriál takový úspěch, jaký by si představoval, a tak v prosinci 2022 oznámil, že ho ruší a další díly natáčet nebude.

Po tomto oznámení se samozřejmě zvedla obrovská vlna odporu ze strany fanoušků seriálu, kteří se s jeho koncem nemohli smířit. Jejich prosby nakonec byly vyslyšeny. Výkonný producent Dean English nedávno odhalil nové plány. Válečná jeptiška se má vrátit jako filmová trilogie.

TAKÉ JSME PSALI: Fanoušci zapláčou: Seriály, které Netflix zatrhl a nebudou už pokračovat

Koncem minulého měsíce také tvůrce seriálu Simon Barry napsal na Twitter: „Dnes s radostí mohu oficiálně oznámit, že se díky vašim společným hlasům, vášni a úžasnému úsilí Válečná jeptiška vrátí a bude epičtější, než si dokážete představit.” Slibuje také, že se brzy příznivci seriálu dočkají dalších informací.

Podle serveru Hollywood Reporter nebude však Válečná jeptiška vzkříšena na Netflixu, z kterého vzešla. Zatím se ovšem neví, kam poputuje. Aktuálně však tvůrci údajně jednají s anglickými společnostmi Perfect Circle Productions a Productivity Media.

ČTĚTE TAKÉ: Tvůrci zrušené Válečné jeptišky obešli zákaz Netflixu. Natočili scény, které streamer zatrhl

Zdroje: Hollywood Reporter, Netflix, Simon Barry

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.