Netflix chystá adaptaci mysteriózního bestselleru. Objevit by se v ní měly Nicole Kidman nebo Dakota Fanning

Mělas to vědět / Foto: HBO

Dvojnásobná držitelka ceny Emmy Nicole Kidman, Liev Schreiber, Meghann Fahy, Dakota Fanning, Eve Hewson a Jack Reynor jsou v různých fázích jednání pro role v seriálu The Perfect Couple, který chystá Netflix.

Seriál o šesti epizodách The Perfect Couple, který bude režírovat a produkovat vítězka Emmy Susanne Bier, vychází ze stejnojmenného bestselleru New York Times od Elin Hilderbrand, vydaného nakladatelstvím Little, Brown and Company v roce 2018.

Sleduje rodačku z Nantucketu Celeste Otis, která se 4. července chystá vzít za manžela dokonalého muže Tonyho. Ten náhodou pochází z nejbohatší rodiny v okolí. Plány na perfektní den jim ale zhatí plovoucí mrtvola, která je ráno v den svatby objevena v přístavu. Všichni svatebčané se automaticky stávají podezřelými.

Podrobnosti o rolích zatím nebyly zveřejněny. V seriálu však své cesty možná znovu protnou Nicole Kidman se Susanne Bier poté, co spolu pracovaly na kriminálním dramatu HBO Mělas to vědět, kde si hlavní roli zahrál také Hugh Grant. Dakota Fanning se zase se Susanne Bier potkala na place při natáčení seriálu První dáma.

V současné době je ještě ve hvězdách, kdy seriál The Perfect Couple vyjde. Natáčení by mělo začít během jara.  Vypadá to však, že by mohlo jít o zajímavou mysteriózní krimi podívanou.

Zdroje: Deadline, Whats On Netflix, Collider

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.