Netflix vytasil tajnou zbraň. V seriálu Berlín se objeví dvě oblíbené postavy z Papírového domu

Foto: Tamara Arranz/Netflix

Jak už všichni velcí fanoušci Papírového domu (La Casa De Papel/Money Heist) vědí, seriál bude mít pokračování v podobě prequelu BERLÍN. Ten se zaměří na jednu z nejoblíbenějších postav. Nyní ale Netflix oznámil, že se spolu s Pedrem Alonsem vrátí i další známé tváře.

Papírový dům je jedním z největších hitů Netflixu. Za španělským fenoménem, který vypráví o bandě lupičů skrývajících se pod maskami Dálího, stojí tvůrce Álex Pina. Později fanoušci mohli pod franšízou seriálu sledovat i jeho korejskou verzi. Ačkoliv ta nebyla pro mnoho z nich příliš uspokojivá.

Mnohem více se těší na prequel s Pedrem Alonsem, v kterém znovu ožije jedna z nejoblíbenějších postav celé série – BERLÍN! Pod stejným názvem uvede Netflix v prosinci seriál, jehož výroba aktuálně probíhá v Madridu, kam se přesunula z Paříže.

Hvězdné obsazení

Už před nějakou dobu bylo oznámeno, že v seriálu uvidíme herce, jako jsou Michelle Jenner, Tristán Ulloa, Begoña Vargas, Julio Peña Fernández a Joel Sánchez. Nyní však tvůrci diváky opravdu pořádně překvapili, když na Instagramu vydali několik příspěvků, na kterých dvě herečky z původního seriálu oznamují, že se v Berlínovi také objeví.

Nejde o nikoho jiného než o dvě z nejvýraznějších ženských postav Papírového domu – herečky Itziar Ituño a Najwu Nimri. Vrátí se do vesmíru vytvořeného Álexem Pinou, aby znovu ztělesnily ty nejhouževnatější představitelky zákona – Rachel Murillo a Alici Sierru. Zatím však ještě není jasné, jak do celého příběhu zapadnou.

Seriál BERLÍN prozkoumá jeden z nejplodnějších převratů postavy Pedra Alonsa, než se připojí k profesorovu plánu provést loupež století. O čem seriál BERLÍN bude, si můžete blíže přečíst zde.

Zdroj: Instagram/La Casa De Papel

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.