Oblíbené postapokalyptické sci-fi bude mít pokračování. Netflix vydal první emotivní upoutávku

Foto: Netflix

Seriál Netflixu ověnčený cenou Emmy na motivy komiksového opusu Jeffa Lemirea se vrací! Po dvou letech se příznivci dobrodružného sci-fi o hybridních dětech, které nese název Chlapec s parožím (Sweet Tooth) dočkají pokračování.

Ze všech seriálů, které jen tak náhodou zachycovaly apokalypsu způsobenou pandemií během skutečné pandemie, která se odehrávala na naší planetě, byl Chlapec s parožím rozhodně tou nejsladší.

Jde o nový druh dystopického příběhu, který je velmi svěží a plný naděje. Světem se přehnal záhadný virus a začali se rodit zvláštní hybridní lidé se zvířecími rysy. Jedním z nich je i hlavní hrdina seriálu jménem Gus. Je napůl člověk a napůl jelen. Žije se svým otcem v rezervaci a netuší, co se mimo jeho klidný lesní domov děje. Dokud se po smrti otce nevydá prozkoumat svět.

Seznámí se s osamělým lovcem odměn Jepperdem a vydává se s ním na dalekou cestu plnou dobrodružství. Společně si vybudují silný vztah. Gus pomalu poznává svět a setkává se s dalšími hybridními pololidmi. Zároveň však poznává i zlo, kterému musí čelit.

27. dubna bude příběh Guse a jeho přítele Jepperda, kterého hraje Nonso Anozie známý ze Hry o trůny, v jejich smíšeném post-apokalyptickém světě pokračovat. Nová upoutávka, kterou právě vydal Netflix, je plná emocí a navazuje tam, kde minulá sezóna skončila. Na jejím konci byl Gus zajat muži, kterým se říká Posledníci, a chtějí zabíjet hybridní děti. Teaser ukazuje následky jeho zajetí a také několik nových i známých tváří, mezi nimiž je například Dr. Singh (Adeel Akhtar), který se stále snaží udržet svou nakaženou manželku naživu. „Dal jsi mi něco, co jsem považoval za dávno ztracené. Naději,“ říká Gusovi.

Zdroj: Teaser, autorka článku

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.