William a Kate při natáčení seriálu Netflixu: V takových outfitech už princeznu jen tak neuvidíte

Foto: tsaiproject, Nahrál Skeezix1000 https://www.flickr.com/photos/tsaiproject/7028626231/ via Wikimedia Commons

Natáčí se poslední řada seriálu Koruna (The Crown) o britské královské rodině a tentokrát se v něm objeví i princezna Kate a princ William. Seriál se na ně zaměří v době, kdy studovali na St. Andrew’s University. Netflix ukázal první fotky.

Poslední série oblíbeného seriálu Koruna se natáčí. Finální série se zaměří na začátek vztahu pince a princezny z Walsu. Nejnovější záběry z natáčení ukazují Meg Bellamy, herečku, která hraje princesku z Walesu, po boku herce Eda McVeyho v roli Williama.

Na sobě má khaki tvídové sako a sukni, podobě jako nosila Kate Middleton během svého působení na univerzitě. Upřímně, v takovém outfitu už zřejmě nikdy manželku následníka britského trůnu neuvidíme. William má na sobě pak typický oufit, který nosil v době studií – bundu, džíny, svetr a pod ním košili.

TAKÉ JSME PSALI: Netflix nabídne nový erotický thriller plný vášně, nebezpečného chtíče a posedlosti

Raný románek budoucího anglického krále a královny bude na pořadu dne v šesté sérii Koruny, která bude také poslední sérií úspěšného seriálu Netflixu. Začala se natáčet v září roku 2022 a očekávané datum vydání je začátkem roku 2024.

V dalších rolích se vrátí Imelda Staunton jako královna Alžběta II., Lesley Manville jako princezna Margaret a Jonathan Pryce jako princ Philip. Chybět nebude ani Elizabeth Debicki, která si zopakuje svou roli princezny Diany.

TAKÉ ČTĚTE: Charlesova reinkarnace do tampónu: Seriál Koruna ukázal nejtrapnější okamžik v životě krále Británie, který se skutečně stal

Zdroje: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.