Fanoušci spekulují o kom bude 4. řada Bridgertonových. Nápověda se možná ukrývá na fotce

Eva Lenská
Foto: Liam Daniel/Netflix

Herci a štáb seriálu Bridgertonovi (Bridgerton) si mohou oddechnout. Natáčení 3. řady skončilo a všechen materiál okamžitě zamířil do post-produkce. Fanoušci jsou samozřejmě nadšení a nedočkavě se dožadují premiéry. Kromě toho neustále polemizují, o kterém ze sourozenců bude již Netflixem potvrzená 4. řada.

Tak co, jste připraveni na 3. řadu Bridgertonových? Konečně je dotočena a všichni herci si tak mohli vychutnat závěrečný večírek. Ten si užíval především Luke Newton (Colin), jenž se nezaměřoval jen na svou kolegyni Nicolu Coughlan (Penelope), s níž prožije ve 3. řadě vášnivý románek, ale také na kolegu Luka Thompsona, který hraje jeho bratra Benedicta Bridgertona. Dokonce se s ním vyfotil, což přimělo fanoušky doufat, že 4. řada bude právě o Benedictovi a jeho lásce Sophii, jejíž hereckou představitelku zatím pochopitelně neznáme.

Jak už jsme uvedli, fanoušci jsou pochopitelně nedočkaví. „Chybí mi. Potřebuju nutně zpátky tuhle show. Je otravné, že musíme tak dlouho čekat na Královnu Šarlotu a teď i na 3. řadu Bridgertonových,“ uvádí například jeden z nich na Instagramu.

Další ke snímku, na kterém jsou oba Lukeové, napsal: „Luke Newton předává štafetu dalšímu hlavnímu představiteli, Lukeu Thompsonovi. Čtvrtá řada bude řadou Benophie a nic mě nepřesvědčí o opaku!“

Uvidíme tedy, zda se tak stane. Možná nás tvůrci překvapí. Nicméně 3. řady se dočkáme ještě letos. Pravděpodobně koncem roku.

Foto: Liam Daniel/Netflix

O čem bude 3. řada Bridgertonových

Penelope se konečně vzdala své dlouholeté zamilovanosti do Colina poté, co slyšela jeho hanlivá slova na svou adresu. Rozhodla se však, že je čas pořídit si manžela, nejlépe takového, který jí poskytne dostatek nezávislosti, aby mohla pokračovat ve svém dvojím životě coby lady Whistledown daleko od své matky a sester. Bohužel jí chybí sebedůvěra a její pokusy o sňatkové martýrium neustále selhávají.

Mezitím se Colin vrátí z cest s novým vzhledem a pořádnou kuráží. Je však sklíčený, když zjistí, že Penelope, jediná osoba, která ho vždy uznávala takového, jaký byl, mu nastavuje chladnou tvář. Touží získat zpět její přátelství a tak jí nabídne, že ji bude učit sebevědomému chování, aby jí pomohl najít manžela. Když však jeho lekce začnou fungovat až příliš dobře, musí se poprat s tím, zda jsou jeho city k této dívce skutečně jen přátelské. Situaci však komplikuje roztržka s Eloise, která si našla novou přítelkyni na velmi nepravděpodobném místě.

Foto: Liam Daniel/Netflix

Zdroj: Instagam/Luke Newton, What’s on netfix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.