TOP 5 novinek tohoto týdne na Netflixu. Nechybí ani parádní akční thriller, který jste možná přitom v nabídce úplně přehlédli

Foto: Netflix

Je tu víkend a s ním spousta novinek, které si pro nás Netflix připravil. Máme tady pro vás pět tipů, které stojí za to. Nechybí krimi, pořádný akční nářez, záhadný dokument ani zajímavá reality show, u které můžete na chvíli vypnout.

TY, 2. část 4. řady

První část čtvrté série seriálu TY byla plná vražd a záhad a je jiná než předchozí řady. Z chladnokrevného zabijáka a stalkera Joa tentokrát dělá spíše amatérského detektiva, který se snaží všemu přijít na kloub. A sám má také trochu nahnáno. Od 9. března je na Netflixu druhá polovina 4. řady, která bude podle upoutávky, kterou Netflix vydal, pořádně napínavá a nepředvídatelná. Kromě toho, že si Joe nejspíše opět zašpiní ruce, až se bude muset zbavit někoho nepohodlného, bude asi také dost v šoku, jak ukazuje závěr traileru.

Rana Naidu

Na začátku zveřejněného traileru k seriálu Rana Naidu můžeme vidět, jak si opraváře někdo zavolal, aby za něj vyřešil situaci tak, jak umí pouze on. Místo klasického opravářského náčiní však Rana Naidu vystupuje z auta s kriketovou pálkou a krvavá podívaná může začít. Filmové hvězdy, gangsteři a podnikatelé díky jeho službám, které samozřejmě nejsou zadarmo, mohou ještě nějaký ten čas pobývat na svobodě, ve sladké nevědomosti širokého okolí. Vtipné je, že si jeho rodina skutečně myslí, že se živí jako klasický opravář.

Komplikace nastanou v momentě, kdy je jeho otec propuštěn z vězení. Netřeba dodávat, že mezi nimi rozhodně není dobrá krev a jdou si po krku. Trailer končí scénou, kdy Rana Raidu míří zbraní přímo do obličeje svému otci.

MH370: Ztracené letadlo

V roce 2014 zmizel let 370 Malaysian Airlines spolu se všemi 239 cestujícími na palubě. O devět let později rodiny, vědci, vyšetřovatelé i novináři stále hledají odpovědi. Oficiální informace chybí a existuje spousta divokých teorií. Je tu však jedna věc, na které se všichni shodnou: nevzdají se, protože pravda jen tak nezmizí. Dokument se noří do jedné z největších moderních záhad. Vrhne trochu světla na některé z hlavních teorií, stejně jako na to, co se stalo před tím a poté, co let zmizel z radaru.

Luther: Pád z nebes

Sériový vrah terorizuje Londýn, zatímco skvělý, ale zhrzený detektiv John Luther sedí za mřížemi. Pronásledovaný svým neúspěchem při dopadení kybernetického psychopata, který se mu nyní posmívá, se rozhodne utéct z vězení a dokončit svou práci pomocí všech možných prostředků.

Outlast

V tomto klání o přežití půjde o hodně, možná i o samotný život. Všech 16 soutěžících bude vysazeno padákem uprostřed aljašské divočiny během podzimu, tedy přesně v období, kdy hrozí deštivé a mrazivé dny a všude kolem se potulují medvědi.

Hned po přistání se soutěžící dozvědí, že nebudou soutěžit sami, ale že se musí rozdělit do čtyř různých týmů a každý tým si musí postavit tábor na jiném místě. Ať už jsou jednotlivci jakkoli schopní, nesmí myslet sami na sebe a hrát si na samostatné jednotky. Kdo chce peníze, musí důvěřovat úplně cizím lidem a s nimi dokázat přežít v drsné divočině plné nástrah.

Zdroj: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.