Netflix vydá nový komediální seriál, ve kterém si spolu zahráli skutečný otec a syn

Michaela Pašková
Foto: Netflix

Na Netflixu už tento měsíc přistane komediální seriál Naměkko (Unstable) vytvořený Robem Lowem, Johnem Owenem Lowem a Victorem Frescem. Vtipným způsobem se věnuje tíživým očekáváním rodičů, kterým vystavují své ratolestí. Mnozí z nás se s tímto tématem budou moci ztotožnit.

Ellis Dragon (Rob Lowe) je podnikatel v biotechnologiích, který o sobě v životě nikdy nepochyboval a zároveň se nad sebou ani nezamyslel. Ačkoliv je nepopíratelně génius, jeho přemrštěné ego odradilo nespočet lidí včetně syna Jacksona Dragona (John Owen Low). V úvodních okamžicích traileru zjišťujeme, že Jackson má s otcem velmi napjatý vztah, který se po smrti matky ještě zhoršil. Zkrátka, chlapec odmítá žít ve stínu svého otce.

Když pak otcova firma ale potřebuje doslova zachránit, nebude to vůbec lehký úkol. S podporou svého kamaráda se Jackson odhodlá do problému pustit, ale Ellis není proti své vůli schopen svého syna pochopit a vyžaduje, aby se vše točilo jen kolem něho samého. Kromě toho Ellis sám sebe každý den přirovnává k Bohu…

V komediálním seriálu Naměkko tak budeme svědky humorné dynamiky otce a syna, která bude o to lepší, když víme, že tato dvojice má stejný příbuzenský vztah i ve skutečném životě.

Seriál se natáčel v Los Angeles a jeho rozpočet se údajně pohybuje mezi 8 a 16 miliony dolarů. Bude mít celkem 8 dílů. V novince se dále představí Sian Cliffordová, Emma Ferreira, Rachel Marshová a Aaron Branch.

Seriál Naměkko bude mít celosvětovou premiéru 30. března. Bude dostupných v původním znění s českými titulky nebo rovnou českým dabingem.


Zdroje: What‘s on Netflix, COLLINDER

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.