Elvis povstane z mrtvých a stane se tajným agentem v novém seriálu, na kterém se podílela jeho manželka

Eva Pospíchalová
foto: Netflix

Jeden z nejpopulárnějších zpěváků měl podle nového fiktivního seriálu vedlejší brigádku jako vládní špión. V novém komediálním seriálu pro dospělé uvidíme „krále rock’n’Rollu” ne jako ikonu a lamače dívčích srdcí, ale jako hlavní postavu akčního animáku. Agent Elvis na obrazovky dorazí již příští týden!

Elvis Presley je jednou z nejikoničtějších postav v historii. Dokážete si ho však představit mimo pódium na tajné misi? Nový seriál, jehož spoluautorkou je zpěvákova manželka Priscilla Presley, nám to umožní.

Animák pro dospělé Agent Elvis spojuje reálné historické události se špionážní komedií. Po úspěchu filmu Elvis, s Austinem Butlerem v hlavní roli, se král rock’n’rollu tedy opět objeví na obrazovkách. Hudebníka v traileru tentokrát však uvidíme létat s jet-packem, prát se s padouchy, podniknout cestu na Měsíc, ale i setkat se s prezidentem Richardem Nixonem nebo chovat opičáka Scattera jako domácího mazlíčka (což se doopravdy stalo).

Přijde vám seriál jako zesměšňování hudební legendy? Tak můžete být v klidu, spoluautorkou animáku je manželka Elvise Priscilla, která si i zadabuje roli jeho přítelkyně. Namlouvat Elvise bude Matthew McConaughey, dále se v seriálu objeví Kaitlin Olson, Johnny Knoxville, Niecy Nash, Tom Kenny, Don Cheadle a další.

Příběh tajného špiona Elvise budeme moci zhlédnout na Netflixu již 17.března.

Zdroj: Hollywood Reporter, Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.