9 nových filmů a seriálů, které můžete o víkendu sledovat nejen na Netflixu

Foto: Oriana Palermo/Netflix

Je tady víkend a vy už teď možná přemýšlíte, co si pustíte během večerů, kdy nemusíte chodit brzy spát. Máme tady pro vás pár tipů na filmy, seriály a show, které najdete nejen na Netflixu, ale i na jiných streamovacích platformách jako jsou Disney Plus nebo HBO Max.

Máme doma ducha

Příběh začíná tím, že se rodina Presleyových přestěhuje do zchátralého domu v Chicagu. Otec Frank se snaží vyjít s penězi a udržet si zdravý vztah se svým synem Kevinem, s kterým jsou si čím dál více vzdálení. Téměř okamžitě po příjezdu do nového domu Kevin prozkoumává podkroví, když narazí na uvězněnou duši jménem Ernest. Ernest neumí mluvit a nepamatuje si, jak zemřel. Od 70. let ale straší obyvatele domu. Kevin se ho však nebojí. Natočí ho svým telefonem a video zveřejní na sociální sítě. Z ducha je rázem virál. Otec Frank v tom ihned vidí možnost výdělku a chce Ernestovu existenci využít ke zbohatnutí.

Sledovat můžete na na Netflixu.

F1: Touha po vítězství

Dvaadvacet závodů, deset týmů a dvacet pilotů, kteří se poprali o titul nejlepšího jezdce světa. Sezóna 2022 byla napínavá a plná překvapení. Dokument F1: Touha po vítězství nám poskytne exkluzivní pohled do zákulisí, kde jezdci, mechanici a manažeři prožívají jednotlivé závody a bojují o každý centimetr na trati.

Najdete na Netflixu.

Star Wars: Mandalorian

Putování Mandaloriana Star Wars galaxií pokračuje. Kdysi osamělý nájemný lovec Din Djarin se opět shledal s Groguem. Nová republika se zatím snaží galaxii zbavit její temné minulosti. Mandalorian a Grogu společně pokračují ve svých toulkách galaxií a setkávají se při tom nejen s dávnými spojenci, ale také si vytváří nové nepřátele.

Můžete si pustit na Disney Plus.

Sex/Život

Seriál Sex/Život je natočen na motivy románu 44 kapitol o 4 mužích od spisovatelky BB Easton. Vypráví příběh ženy v domácnosti jménem Billie, které začíná chybět její staré já a život s ním spojený. Začne si psát deník, kde detailně popisuje své intimní zážitky se svým bývalým přítelem Bradem. Jednoho dne ho ale najde její manžel a začte se do něj. Billie se snaží udržet manželství s mužem, který ji nedokáže sexuálně uspokojit, ale přináší jí stabilitu a má s ní děti. Na druhou stranu bojuje s chtíčem a erotickými fantaziemi, které prožila s Bradem. Na Netflixu je nyní dostupná 2. řada.

Najdete na Netflixu.

Je to past!

Loni se divákům Netflixu představili dva televizní technici Salvo a Valentino v krimi komediálním pořadu Je to past! Pár smolařů ze Sicílie se náhodou ocitne na místě vraždy a oba se pak snaží udělat všechno proto, aby se nestali podezřelými. V nepozměněné sestavě se nyní toto komediální duo vrátilo s druhou řadou.

Můžete si pustit na Netflixu.

Příští módní trend

Po původním zrušení pořadu Next in Fashion překvapil Netflix jeho obnovením. Úspěšná reality show je zpět společně s šancí pro dvanáct kreativních umělců. Na designéry čekají tematické úkoly, které otestují jejich rychlost a talent. Pořadem diváky znovu provede stylista a moderátor Tan France, kterého můžou znát ze show Queer Eye. Alexu Chung, která moderovala druhou sérii, nyní nahradí populární modelka Gigi Hadid. Ta bude v průběhu rozdávat rady a zkušenosti soutěžícím.

Najdete na Netflixu.

Hledá se Michael

Michael Matthews se v roce 1999 stal nejmladším Britem, který zdolal vrchol Mount Everestu. Tři hodiny na to však zmizel a jeho tělo nebylo nikdy nalezeno. Podnikatel a moderátor Spencer Matthews, jemuž v době bratrova zmizení bylo 10 let, se s Michaelovou smrtí nikdy nevyrovnal. Po více než dvaceti letech se ke Spencerovi dostane fotografie těla na hoře, které by mohlo být Michaelovo. Vydává se do Nepálu a navazuje spolupráci s rekordmanem Nimsem Purjou, jenž zdolal všech 14 nejvyšších hor světa. Ten má vést pátrací tým do zóny smrti a pokusit se najít Michaela. Desetičlenný tým se vydává do extrémních výšek přes 8000 m. n. m., vybavený drony a schopnostmi, které jim umožňují pátrat i mimo stezky vedoucí na vrchol. Omezený čas a zhoršující se počasí však před ně klade nečekané nástrahy.

Můžete si pustit na Disney Plus.

Too Hot To Handle: Německo

Po celkem čtyřech sériích nyní již legendárního pořadu Too Hot To Handle, kdy se show konala v Brazílii i Mexiku, nyní konečně dorazila do Evropy, konkrétně do Německa. Princip je stejný – skupinka deseti atraktivních singles žije v jednom domě a odolává pokušení si spolu něco začít. Neustále je totiž sledují kamery a umělá inteligence Lana, která dohlíží na to, aby mezi dvojicemi neprobíhaly žádné neřesti. Když se povede v průběhu měsíčního soužití neporušit žádné pravidlo, účastníci mohou vyhrát 200 000 EUR, tedy necelých 5 milionů českých korun.

Populární reality show můžete sledovat na Netflixu.

House Party

Film sleduje dva nejlepší kamarády, kteří pracují jako uklízeči, ale sní o tom, že se stanou promotéry klubu. Poté, co uklidili dům obzvláště slavného klienta, rozhodnou se tam uspořádat večírek a přivítat obrovský dav v neobydleném sídle Lebrona Jamese. Hráč NBA si v komedii zahrál sám sebe a také ji produkoval prostřednictvím své produkční společnosti SpringHill Company.

Film je k vidění na HBO Max.

Zdroje: Netflix, Netflixer, HBO Max, Tiskové materiály Disney Plus

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.