Největší akční nářez letošního roku je tady. Je to pořádně krvavý biják

Michaela Pašková
Foto: Netflix

Ode dneška v nabídce Netflixu nalezneme indickou adaptaci seriálu Ray Donovan od tvůrkyně Ann Biderman. V Rana Naidu se můžeme těšit na pořádně krvavou podívanou, postavy, které nám polezou krkem, a spoustu rodinných dramat.

Před deseti lety se začal vysílat seriál Ray Donovan, jehož éra byla zakončena filmem Ray Donovan: The Movie. V sedmi řadách jsme mohli sledovat aktivity profesionálního opraváře, často najímaného celebritami, který se neustále pohybuje za hranou zákona a má komplikovaný vztah s vlastním otcem. V podobném duchu se ponese i indická adaptace nazvaná Rana Naidu.

Titulní role, kterou v původním seriálu ztvárnil Liev Schreiber, se ujal Rana Daggubati. Své síly spojil se svým skutečným strýcem Venkateshem Daggubatim, takže ve své podstatě rodinném dramatu budou hrát skuteční příbuzní. Oba jsou hvězdami Bollywoodu.

Na začátku zveřejněného traileru k seriálu Rana Naidu můžeme vidět, jak si opraváře někdo zavolal, aby za něj vyřešil situaci tak, jak umí pouze on. Místo klasického opravářského náčiní však Rana Naidu vystupuje z auta s kriketovou pálkou a krvavá podívaná může začít. Filmové hvězdy, gangsteři a podnikatelé díky jeho službám, které samozřejmě nejsou zadarmo, mohou ještě nějaký ten čas pobývat na svobodě, ve sladké nevědomosti širokého okolí. Vtipné je, že si jeho rodina skutečně myslí, že se živí jako klasický opravář.

Komplikace nastanou v momentě, kdy je jeho otec propuštěn z vězení. Netřeba dodávat, že mezi nimi rozhodně není dobrá krev a jdou si po krku. Trailer končí scénou, kdy Rana Raidu míří zbraní přímo do obličeje svému otci. V indické tvorbě je typické, že rodinný aspekt hraje velkou roli. V kombinaci s brutální akcí, jakou můžeme sem tam v traileru zahlédnout, by se seriál Rana Raidu mohl těšit popularitě a oblíbenosti diváků.

Za tvorbou seriálu stojí Karan Anshuman, jehož snímek Inside Edge byl nominován na cenu Emmy.

První řada, která bude mít deset epizod, se na Netflixu objeví už 10. března s českými titulky.


Zdroje: Netflix, IMDb, COLLIDER

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.