Noční agent v novém krimi seriálu odhalí spiknutí v Bílém domě. Musí vzít spravedlnost do svých rukou a zachránit národ

Eva Lenská
Foto: Dan Power/Netflix

Na Netflix míří nový akční krimi seriál Noční agent (The Night Agent) natočený podle úspěšného románu Matthewa Quirka. Milovníci napětí a akce si určitě přijdou na své. S Peterem Sutherlandem zavítají až do Bílého domu a budou čelit spiknutí.

Hlavním hrdinou desetidílného amerického akčního seriálu Noční agent je řadový agent FBI Peter Sutherland (Gabriel Basso), který pracuje v podzemí Bílého domu a hlídá telefon, který nikdy nezazvoní… až do určité noci. Nečekaný telefonát ho dostane na rychlou a nebezpečnou cestu, která nakonec vede až do Oválné pracovny.

Aby zachránil národ, musí vzít pravidla do vlastních rukou a udělat správnou věc bez ohledu na to, že se mu život obrátil vzhůru nohama. Během pátrání po zrádci zároveň spolupracuje s generální ředitelkou Rose Larkin (Luciane Buchanan) a chrání ji před lidmi, které doposud nazývala svou tetou a strýcem.

V seriálu, který se natáčel v kanadském Vancouveru a v Los Angeles, si zahráli také Hong Chau, D.B. Woodside, Enrique Murciano, Eve Harlow, Sarah Desjardins a Fola Evans-Akingbola. O režii se postaral režisér Seth Gordon a o scénář Shawn Ryan.

Noční agent bude mít na Netflixu premiéru 23. března. I s českým dabingem.

Zdroj: what’s on netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.