Populární krimi komedie Je to past! má pokračování. Duo italských komiků se znovu zaplete do vraždy

Tereza Pulgretová
Foto: Dario Palermo/Netflix

S ne úplně tradičním uchopením detektivky přišli minulý rok na scénu Italové. Svěží vítr přinesli v seriálu s názvem Je to past! (Incastrati!) zejména spojením žánru krimi s notnou dávkou humoru. Oblíbení tvůrci Valentino a Salvo, kteří si stejnojmenné hlavní postavy rovnou i zahráli, se na Netflix nyní vrací s druhou řadou.

Na začátku loňského roku se divákům Netflixu představili dva televizní technici Salvo a Valentino v krimi komediálním pořadu Je to past! Pár smolařů ze Sicílie se v něm náhodou ocitne na místě vraždy a oba se pak jen snaží udělat všechno proto, aby se nestali podezřelými.

Foto: Dario Palermo/Netflix

Hlavní role si střihli režiséři seriálu Salvatore Ficarro a Valentino Picone, kteří si postavy ušili na míru. V nepozměněné sestavě se nyní toto známé komediální duo vrátilo i na natáčení druhé řady.

Ta navazuje, kde skončil poslední díl řady předchozí, a vtipné techniky tak rovnou znovu posílá do ohrožení života. A co víc, znovu je chytá do pasti zdánlivě nekonečného řetězce dění, ze kterého se nelze dostat jednoduše ven. Věci se navíc v šesti dílech druhé řady značně komplikují dalšími vraždami a příchodem nových zločinců.

Při starém ale zůstává bouřlivý vztah mezi hlavními hrdiny a jejich partnery a také styl, jakým se tvůrci na začátku pořadu vydali. Fanoušci se tak opět můžou těšit na typický humor dua Ficarro a Picone propojený s prvky thrilleru, krimi nebo dramatu. Právě i díky této kombinaci umělce někteří fanoušci přirovnávají k Tarantinovi.

Pokračování seriálu Je to past! diváci na Netflixu najdou 2. března.

Zdroje: Netflix, ČSFD, Netflix Tudum

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.