Drama plné záhadných vražd je nejsledovanějším seriálem Netflixu tohoto týdne

Foto: Netflix

Žebříčky Netflixu se pravidelně mění podle novinek, které streamovací gigant vydá. Ačkoliv některé novinky se v TOP 10 nejsledovanějších dokáží udržet pěkně dlouho. Uvidíme, jak na tom bude krimi thriller YOU, který ovládá žebříčky sledovanosti tento týden.

První část čtvrté série seriálu YOU (TY) plná vražd a záhad zaznamenala 92,1 milionů hodin zhlédnutí od data vydání 9. února, což z ní dělá nejsledovanější titul týdne na Netflixu. První epizody se dostaly do TOP 10 v 90 zemích. V Česku se seriál také už několik dní drží na první příčce.

Aby se fanoušci připravili na novou sérii, začali také znovu sledovat 1. a 3. řadu, které se umístily v TOP 10 s 19,24 miliony zhlédnutími a 11,44 miliony zhlédnutími.

Zatím vyšlo jen pět nových epizod YOU a příznivci tohoto seriálu už se rozhodně nemohou dočkat pokračování. Zbývajících pět epizod čtvrté řady vyjde 9. března, což je v souladu se strategií Netflixu, kdy velmi očekávaná pokračování seriálů, mezi které patří například i Stranger Things, rozděluje na dvě části.

Na druhé místo se posunula druhá řada seriálu Ginny & Georgia, a třetí je aktuálně Wednesday. V TOP 10, stejně tak zůstává nový fantasy seriál Lockwood a pol. Ačkoli klesl z prvního místa až na sedmé.

Pokud jde o filmy, diváci se před Valentýnem dostali do láskyplné nálady a hojně sledovali romantickou komedii U tebe nebo u mě s Reese Witherspoon a Ashtonem Kutcherem. Film se umístil na prvním místě anglicky mluveného seznamu filmů s 51,2 miliony zhlédnutími a objevil se v TOP 10 v 91 zemích.

Zdroj: Netflix, Deadline

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.