Matka s dcerou žijí v domnění, že jim ostatní chtějí ublížit. Krimi thriller Před kým jsme utíkaly? míří na Netflix

Eva Lenská
Foto: Netflix

Netflix je známý svou rozsáhlou nabídkou seriálů a filmů ze všech zemí, kterou každý měsíc rozšiřuje. Tentokrát si pro nás nachystal turecký krimi thriller Před kým jsme utíkaly? o dvou uprchlicích, který je adaptací uznávaného románu. Můžeme se těšit na napínavý děj, hrozbu nebezpečí a utkvělé představy.

Matka (Melisa Sözen), která skrývá tajemnou minulost, a její dcera Bambi (Eylül Tumbar) jsou neustále na útěku. Před někým utíkají, ubytovávají se v luxusních hotelech, neustále jsou v pohybu a zanechávají za sebou stopy mrtvých…

Jakmile však luxusní hotely vystřídají zapadlé motely, je jasné, že pohádka je u konce a to, co matka Bambi slibovala, je úplně jinak, než mělo být. Stanou se nakonec dvě ženy, které mají utkvělou představu, že jim někdo chce ublížit, lovcem, a ne možnou kořistí?

Sedmidílný turecký seriál Před kým jsme utíkaly? (Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?) natočili Umut Aral a Gökçen Usta podle románu turecké spisovatelky a novinářky Perihan Magden. Dále v něm hrají Musa Uzunlar, Devrim Kabacaoglu, Denizhan Akbaba a Taylor Lauren jako mladší verze Bambi.

Na útěku se spolu s matkou a dcerou díky Netflixu ocitneme už 24. února.

Zdroj: IMDb, Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.