5 zajímavostí o Justinu Timberlakeovi: Žil s Goslingem a sušenky si namáčí v mléce přesně 7 vteřin

Tereza Pulgretová
Foto: Netflix

Herec, zpěvák a tanečník. Zejména tak zná svět jednu z ikon 90. let a přelomu tisíciletí Justina Timberlakea. Ačkoliv se to může zdát nemožné, tento lamač dívčích srdcí minulý rok oslavil kulatiny a má tak nakročeno k padesátce. Přinášíme pět faktů, které jste o této americké hvězdě nejspíš netušili.

Justin Randall

Svojí kariéru odstartoval už v jedenácti letech v televizní soutěži Star Search, kde zpíval country písničky. V pořadu ale nevystupoval jako Justin Timberlake, nýbrž pouze se svým křestním a druhým jménem, jako Justin Randall. V návaznosti na to účinkoval od roku 1993 v show The Mickey Mouse Club (MMC), kde se poprvé potkal se svojí budoucí láskou Britney Spears nebo kamarádem Ryanem Goslingem. Tento pořad později přirovnal k Saturday Night Live pro děti.

Život s Goslingem

Právě po čas natáčení MMC se Timberlake sblížil s Ryanem Goslingem. Matka jeho kolegy se totiž musela kvůli práci vrátit zpět do Kanady, a tak šel mladý herec na šest měsíců bydlet k Timberlakeovým. Justinova matka se kromě toho stala po tu dobu Ryanovou zákonnou zástupkyní.

Smutný příběh

Kromě toho, že má tento umělec dva nevlastní bratry z otcovy strany, měl také nevlastní sestru Lauru. Na internetu kolují informace o tom, že byla Laura jeho dvojče, které zemřelo při porodu. Pravdou ale je, že se narodila až v roce 1997 Timberlakeově otci a jeho druhé ženě. V ten samý den ale kvůli komplikacím také zemřela.

Foto: Screen Gems

Kontroverzní Super Bowl

Po Super Bowl Halftime Show v roce 2004, za sebou umělec a kolegyně Janet Jackson nechali „potopu“. Na konci vystoupení totiž Timberlake údajně omylem odhalil zpěvaččino prso, za což se následně omluvil. Kariéra Jackson se po této show ale vydala diametrálně odlišným směrem než ta zpěvákova. Justin o celém incidentu žertoval, zatímco Jackson byla neustále pod drobnohledem, a dokonce bojkotem amerického uměleckého průmyslu.

O skandálu se Jackson rozmluvila na začátku minulého roku ve své životopisné televizní mini sérii Janet. V dokumentu mimo jiné uvedla, že jsou s Justinem stále dobří přátelé.

Pravidlo sedmi sekund

Kdo chce znát recept na nejlepší způsob, jak si vychutnat sušenky Oreo, může zkusit umělcovu metodu. Uvádí, že cukrovinky chutnají nejlépe, když je člověk do mléka namočí přesně na sedm vteřin.

Zdali to opravdu funguje, nevíme, ale všem milovníkům sladkého tento styl doporučujeme vyzkoušet!

Foto: Twentieth Century Fox Film Corporation

Filmy s Justinem Timberlakem, které můžete vidět na Netflixu:

  • Kamarád taky rád
  • Justin Timberlake + the Tennessee Kids
  • Kolo zázraků
  • Shrek Třetí
  • Trollové
  • Trollové: Hrátky se svátky
  • Trollové: Světové turné

Zdroj: ČSFD, Music in Minnesota, TV Overmind, Twitter, TheThings, BuzzFeed

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.