Fanoušci zapláčou: Seriály, které Netflix zatrhl a nebudou už pokračovat

Eva Pospíchalová
Foto: Netflix

Adaptace na Winx klub, kuchtění s Paris Hilton, lesbické Stmívání či děti superhrdinové. Diváci mají vysokou laťku, co se týče seriálů, a zaujmout je těžší, než se zdá. Když se to nepovede, pokračování show se nekoná a Netflix neúprosně zatáčení zastavuje.

Hra o naši pozornost je krutá a streamovací služby tasí nejtvrdší zbraně. Které seriály však minulý rok u diváků neobstály a byly pozastaveny?

Resident Evil: Lék

Při aktuálním úspěchu seriálu The Last of Us je nutné nejprve poukázat na bohužel pravý opak a to Resident Evil: Lék. Zde se zfilmování ultrapopulární videohry nevydařilo a nejen skalní fanoušci dokonce opěvovali i filmovou adaptaci z roku 2002. To znamenalo rychlý konec.

První krev

První krev (First Kill) nabízí takové LGBT Stmívání, ale podle některých dokonce lepší! Nicméně u širokého publika teenagerská zakázaná romance upírky a lovkyně upírů neuspěla a i přes poměrně velkou fanouškovskou základnu a počet zhlédnutí se po první sérii ruší.

S Paris v kuchyni

Show S Paris v kuchyni naservírovala přesně to, co jsme čekali – postavu připitomělé bohaté blondýnky, kterou Paris Hilton perfektně umí. Její kulinářské schopnosti u plotny, se kterými pomáhaly například Kim Kardashian, Demi Lovato nebo Saweetie však diváky neuchvátily a seriál byl zrušen.

Winx Saga: Osud

Winx Club, který některé z nás prováděl dětstvím, je další z animovaných seriálů, u kterých se hraná verze prostě nepovedla. Při oznámení Netflixové show jsme se těšili na blýskavé outfity plné barev a extravagance no nakonec jsme dostali další teen drama se špetkou nadpřirozeností. Po dvou sezónách seriál Winx Sága končí.

Kariéra na spadnutí

Kariéra na spadnutí (Partner Track) vypráví příběh nadějné advokátky, která šplhá výš a výš po korporátním žebříčku. Komedie o boji mezi prací a láskou neokouzlí fakty z právnického prostředí či oslnivými hereckými výkony a byla tedy zrušena.

Jiný život

Jiný život (Another Life) je sci-fi seriálem, který popisuje situaci, kdy na planetu Zemi dopadne mimozemský objekt. Zjistí se, že jde o vysílač, který je propojený s tři měsíce vzdálenou planetou. Sestaven a vyslán tímto směrem je tým, který planetu a její obyvatele plánuje prozkoumat. Diváky nezaujal obyčejný příběh, scénář i speciální efekty, takže po dvou sezónách byl seriál zrušen. Na ČSFD dokonce patří mezi nejhorší seriály všech dob!

Válečná jeptiška

Válečná jeptiška (Warrior Nun) potěší skutečností, že se nejedná o postarší věřící našeho lokálního kostela se samopaly, ale o teenagerku odkrývající tajemství démonů a sekt. Seriál však od Netflixu zelenou kartu nedostal a aktuálně hledá nový domov pro svou třetí sérii.

Gentefied

Gentefied je další obětí nemilosrdného ukončení. Ač se show těšila úspěchu, nikdy se nedostala mezi TOP 10 nejsledovanějších seriálů. Sitcom o rodině Moralesů, která se snaží zachránit stánek s tacos, zatímco se jejich čtvrť v Los Angeles gentrifikuje, potěšila nejen hispánské publikum, ale stejně skončila po dvou sériích.

Fantastická výchova

Fantastická výchova (Raising Dion) je seriál o ovdovělé matce, která vychovává chlapce s nadpřirozenými schopnostmi. Fantasy show podle komiksu potěšila nejen diváky s dětmi, ale i přes úspěch se natočily pouze dvě série.

Pěkně chytré

Pěkně chytré (Pretty Smart) je absolutně nejhorším počinem z celého seznamu. Sitcom od spisovatelů Jak Jsem Poznal Vaši Matku nám dovolí nahlédnout do spolubydlení, kde chytrá slečna shodou náhod bydlí s čtyřmi… lehce jednoduššími jedinci. Sitcom jako z Disney Channelu bohužel nesedl každému.

Zrušen byly dále Archiv 81, který vydržel tři měsíce, komedie Blockbuster, úspěšné Půlnoční evangelium (The Midnight Gospel), S nervama v koncích (On The Verge), animák Q-Force, teenagerská fantasy Parchant s ďáblem v těle (The Bastard Son and The Devil Himself), horor Půlnoční klub (Midnight Club), Nedokonalí (The Imperfects) či Kristy a její klub (Babysitters Club).

ZDROJ: Netflix, Autorka článku

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.