Na kontě má miliardy: Nový dokument se podívá na zoubek nejbohatšímu psovi na světě

Eva Lenská
Foto: Netflix

Už jste někdy slyšeli o nechutně bohatém německém ovčákovi, který se jmenuje Gunther? Tento chlupáč má majetek v hodnotě přes 400 milionů dolarů (8,9 miliard korun) a každý den ho obklopuje řada lidí vycvičených k tomu, aby plnili každý jeho rozmar. Právě tomuto chlupatému pracháči se na zoubek podívá Netflix prostřednictvím dokumentárního seriálu Guntherovy Miliony (Gunther’s Millions).

Multimilionář Gunther VI. žije v přepychu. Cestuje soukromými letadly, k večeři si dává šťavnaté steaky a obklopuje se okouzlujícím doprovodem modelek a bavičů. Kromě toho všeho, je také německým ovčákem. Jak praví legenda, Guntherův pradědeček původně patřil hraběnce Karlottě Leibenstein, jejíž syn tragicky zahynul.

Jelikož neměla dědice, odkázala svůj značný majetek milovanému psovi a svěřila ho do péče synovu blízkému příteli, italskému dědici farmaceutických firem a začínajícímu impresáriovi jménem Maurizio Mian. Během uplynulých třiceti let stvořil Mian jménem svého psího šéfa impérium, zahrnující okázalé nákupy nemovitostí, kontroverzní sociální experimenty a jeden z největších daňových podvodů všech dob.

Foto: Netflix

Tuto krásnou a zároveň bizarní podívanou napěchovali do svého čtyřdílného dokumentálního seriálu Aurelien Leturgie a Emilie Dumay. Je totiž možné, že se za vším skrývá jeden velký podvod. V blízkosti bohatého psa se navíc děly i skandální a zvrácené věci. Mladí a krásní lidé, kteří žili s Guntherem ve vile, byli sledováni 24 hodin a nabádáni k sexu.

Přirozeně vzniká spousta otázek. Je tohle všechno pravda? Žila vůbec ta hraběnka? Nebyl ten pes nakonec naklonován? Právě těmito otázkami se bude dokument Guntherovy miliony zabývat.

Když vyšel trailer, výkonný producent Aurelien Leturgie pro magazín People uvedl: „Jsme nadmíru nadšeni, že je trailer na světě, takže si každý může vychutnat mnoho zvratů Guntherova příběhu! Natáčení tohoto dokumentárního seriálu bylo skutečnou jízdou na horské dráze plné odhalení a podvodů. Nikdy jsme si nedokázali představit, kam nás příběh zavede.“

Tajemství a pozadí Guntherových milionů budete moci spolu s Netflixem odhalit 1. února.

Zdroj: People, Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.