Fantasy podle nejprodávanějších knih Jonathana Strouda míří na Netflix. V hlavní roli s hvězdou Bridgertonových

Foto: Netflix

Na Netflix totiž míří seriálové fantasy Lockwood a spol. (Lockwood & Co.) založené na úspěšné stejnojmenné sérii románů Jonathana Strouda. Dostupné bude už na konci ledna. V jedné z hlavních rolí se objeví hvězda Bridgertonových

Na Netflix přichází nový britský detektivní fantasy thriller Lockwood a spol. založený na stejnojmenné sérii knih pro mládež od autora Jonathana Strouda. Sleduje trio nadaných dospívajících lovců duchů uprostřed strašidelné epidemie v Londýně. Trojici tvoří dva nadaní chlapci a dívka vykazující mimořádné parapsychologické schopnosti (v podobném duchu jako Eleven z Stranger Things).

Foto: Netflix

Hvězda Bridgertonových Ruby Stokes, která hraje Francescu, si tentokrát zahraje Lucy Carlyle, impulzivní, zásadovou a tvrdohlavou teenagerku, která má mimořádný talent. Poté, co je tato mladá jasnovidka neprávem obviňována ze smrti svých přátel, prchá ze svého rodného města na severu Anglie do Londýna, kde se setkává s agenturou Lockwood a spol., která jí umožní využít její výjimečný talent. Lucy musí čelit odpovědnosti za zvládnutí svých darů ve světě, který její dovednosti potřebuje.

Spojí své síly se dvěma nadanými chlapci Anthonym Lockwoodem a Georgem Cubbinsem v jejich malé začínající společnosti Lockwood a spol. Společně se snaží udržet bezpečí v ulicích Londýna a noc co noc bojují se zlými duchy.

Osmnáctiletého zakladatele agentury Anthonyho Lockwooda si zahraje Cameron Chapman. Záhadná, vášnivá a vzpurná postava řídí jedinou organizaci, která funguje bez dohledu dospělých a maskuje jeho zranitelnost a traumatickou minulost. Anthonyho doprovází jeho věrný pomocník a hlavní výzkumník génius a volnomyšlenkář George Karim (Ali Hadji-Heshmati).

Seriál se bude skládat z osmi epizod a Netflix ho uvede 27. ledna 2023.

Zdroj: Collider, DigitalSpy, Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.