Filmová databáze zveřejnila desítku nejlepších seriálů roku. Žebříčku vévodí hity Netflixu

Foto: Netflix

Už jsme tady měli žebříček nejlepších filmů podle internetová filmové databáze IMDb a nyní je čas se podívat na kloub seriálům. Těm vévodí jednoznačně počin Netflixu – Stranger Things. Tady je desítka nejlepších.

IMDb zveřejnila desítku nejlépe hodnocených seriálů za letošní rok. Skóre se počítalo poměrem hodnocení vůči počtu hlasů. Skvělé skóre má v tomto případě Netflix, jehož seriálů se umístilo v TOP 10 rovnou 5. Streamovací gigant tento žebříček tedy ovládl z celé poloviny.

Asi není žádným překvapením, že se na prvním místě umístil seriál Stranger Things, jehož fanoušci se letos po dlouhé pauze konečně dočkali pokračování v podobě temné 4. série! Druhý je pak Rod draka od HBO Max. Třetí příčka ale opět patří Neflixu a jeho úžasnému kriminálnímu dramatu Volejte Saulovi.

Foto: Netflix

Na čtvrtém místě je pak seriál Pán prstenů: Prsteny moci z Prime Video a na 5. Euphorie dostupná na HBO Max. Prime Video si drží i šestou příčku s akční komedií Banda, která letos vydala 3. řadu. Sedmé je drama Moon Knight, které si můžete pustit na Disney+.

Zbytek žebříčku pak patří opět Netflixu. Postupně se umístili Sandman, Ozark a Neskutečná Anna. Trochu překvapivé je, že v žebříčku není například Wednesday. Možná ale ještě nestihla nasbírat dostatek hodnocení, aby do něj byla zařazena, jelikož seriál vyšel teprve nedávno.

Foto: Netflix

TOP 10 seriálů podle IMDb

  1. Stranger Things
  2. Rod draka
  3. Volejte Saulovi
  4. Pán prstenů: Prsteny moci
  5. Euphoria
  6. Banda
  7. Moon Knight
  8. Sandman
  9. Ozark
  10. Neskutečná Anna

Zdroj: Wirally

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.