5 skvělých vánočních filmů, které si můžete pustit o víkendu

Foto: Michael Gibson/Netflix

Vánoce se blíží a Netflix má v zásobě bohatou vánoční nadílku. Nalaďte se na tu správnou sváteční atmosféru vánočními filmy. Vybrali jsme pro vás 5 skvělých filmů, které si můžete pustit během následujícího adventního víkendu.

Vánoční kronika

Bratr a sestra nabourají Santovy sáně a pak musí celou noc zachraňovat Vánoce. Ještě že si Santa vždycky umí poradit. V zábavném filmu pro celou rodinu si Santa Clause zahraje Kurt Russell a Goldie Hawn zase paní Clausovou. A pozor, na Netflixu je i dvojka!

Klaus

Klaus je španělský animovaný vánoční film z roku 2019, který napsal a režíroval Sergio Pablos. V tomto animovaném příběhu o začátcích Santa Clause naváže mladý, původně dosti sobecký, pošťák nepravděpodobné přátelství se samotářským výrobcem hraček. Do chladného, temného města to přinese spousty radosti a úsměvů.

Chlapec, kterému říkají Vánoce

Film režiséra Gila Kenana vypráví o 11letém chlapci jménem Nikolaus (Henry Lawfull). Ten se vydává na ledový sever, aby našel svého tátu, který se vydal pátrat po bájné elfí vesnici Elfmág. Na dobrodružné výpravě za naplněním svého osudu, během níž potkává spoustu mystických stvoření, se může spolehnout na losa Bleska a věrného myšího parťáka.

Princezna z cukrárny

Obyčejná chicagská cukrářka a dáma, která se má stát princeznou, do sebe jednoho dne úplnou náhodou narazí a zjistí, že vypadají jako dvojčata. A tak se domluví, že si na Vánoce vymění role. Nechybí samozřejmě ani romantika. A tak není divu, že se obě vyměněné dívky zamilují. Když se ale mají vyměnit zpátky, trochu se to zkomplikuje. Princezna z cukrárny má na Netflixu ještě další dvě pokračování.

Pan Jangle a vánoční dobrodružství

Veselého a velice úspěšného výrobce hraček kdysi zradil pomocník, kterému věřil. Odešli mu všichni zaměstnanci a on měl sotva na nájem. O spoustu let později mu ale do života vstoupí hodná, zvědavá vnučka a dá mu novou naději. Pan Jangle a vánoční dobrodružství je vánoční muzikál pro celou rodinu.

Zdroj: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.