Nové dobové drama boduje na Netflixu: Rozhodně se na to ale nedívejte s příbuznými, varují diváci

Foto: Netflix

Film Milenec lady Chatterleyové měl svůj očekávaný debut na Netflixu minulý týden a ihned si získal mnoho přízně u diváků. Na ČSFD má snímek dokonce hodnocení pěkných 72 %. Mnoho těch, kteří ho už viděli ale varují: „Nedívejte se na film s příbuznými!“

Nová filmová adaptace skandálního románu D. H. Lawrence Milenec lady Chatterleyové, který byl ve Velké Británii zakázán až do roku 1960, je od 2. prosince na Netflixu. Hlavní role se v něm ujala půvabná Emma Corrin, která se ve 3. a 4. řadě seriálu Koruna objevila jako princezna Diana.

Foto: Seamus Ryan/Netflix © 2022.

Drama podle románu z 20. století vypráví o Constance Reid (Emma Corrin), která se provdá za sira Clifforda Chatterleyho (Matthew Duckett). Zdá se, že ji čeká privilegovaný život plný bohatství, protože se stane lady Chatterleyovou. Tento napohled dokonalý svazek se však postupně mění ve vězení, neboť Clifford se vrátí z první světové války s těžkým zraněním, kvůli němuž nemůže chodit a je impotentní.

Frustrovaná Connie si zoufá, ale pak se seznámí s hajným Oliverem Mellorsem (Jack O’Connell) a zamiluje se do něj. Jejich tajné schůzky ji dovedou ke smyslnému milostnému probuzení a ona tak v sobě objeví víc touhy a intimity, než kdy čekala.

Více o filmu už jsme psali ZDE.

Diváci, kteří už film stihli zhlédnout, nyní naléhají na ostatní na sociálních sítích, aby se na film nedívali se svými příbuznými kvůli explicitním milostným scénám. „Viděla jsem Milence lady Chatterleyové. Rozhodně se na to nedívejte s maminkou,” napsala jedna divačka, zatímco další tweetovala: „Perfektní vyvážení, drsné a zároveň krásné. Ale nedívejte se na to se svou babičkou.“

Mezitím mnoho diváků tleskalo skvělému obsazení Jacka O’Connella do role Olivera Mellorse a chválili perfektní chemii mezi Emmou a Jackem.

Zdroje: Twitter #LadyChatterleysLover, ČSFD, Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.