Harry a Meghan na Netflixu: Musel jsem ochránit svou rodinu. Je to špinavá hra, říká princ v dramatické upoutávce

Foto: Netflix

„Musel jsem ochránil svou rodinu,“ říká princ Harry v první upoutávce na připravovaný dokument Netflixu o něm a jeho manželce Meghan Markle. Vyšla už i druhá upoutávka.

Harry & Meghan míří na Netflix! Dlouho očekávaný dokument se blíží. Netflix už k němu vydal i první minutovou upoutávku, která se skládá převážně z fotek z rodinného alba tohoto páru, který polovina lidí miluje a druhá polovina nesnáší.

Foto: Netflix

„Nikdo nevidí, co se děje za zavřenými dveřmi,“ říká princ Harry a Meghan dodává: „Když jde o tolik, není lepší slyšet náš příběh od nás?“

Netflix uvádí, že Harry & Meghan ukáže vévodu a vévodkyni ze Sussexu, jak se světem sdílí druhou stranu svého milostného příběhu, než do teď veřejnost znala. V šesti epizodách seriál prozkoumá dny, kdy se na začátku tajně scházeli a také výzvy, které vedly k tomu, že se cítili nuceni ustoupit ze svých rolí v královské rodině jako instituci.

„Je to špinavá hra,” můžeme slyšet z Harryho úst v druhém traileru. „Strašně jsem se bál a nechtěl jsem, aby se historie opakovala. Nikdo nezná úplnou pravdu. Známe ji jen my.“

Dokument měl původně na Netflixu vyjít už v prosinci po uvedení páté řady seriálu Koruna. Ta vyšla 9. listopadu. Termín byl ovšem údajně posunut poté, co se na seriál strhla vlna kritiky.

První část nakonec vyjde 8. prosince. Druhá pak 15. prosince.

Režie se ujala režisérka Liz Garbus, která byla dvakrát nominována na Oscara a získala cenu Emmy.

Zdrojr: Netflix, Teaser, Deadline

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.