Ruka bez těla v seriálu Wednesday byla skutečná. Šokovaní diváci si mysleli, že jde o animaci

Foto: Netflix

Seriál Wednesday produkovaný Timem Burtonem nedávno přistál na Netflixu a okamžitě se stal nejsledovanějším seriálem roku. Hlavní postavu ztvárnila talentovaná Jenna Ortega. Velkou pozornost si však získala ještě jedna dost neobvyklá postava – ruka bez těla jménem Thing (Věc).

Mnozí diváci si mysleli, že je Věc kompletním produktem postprodukční magie. Fanoušci online byli ohromeni, když zjistili, že se za Věcí skrývá opravdový člověk oblečený v jasně modrém obleku. „Tim chtěl, aby se Věc stala skutečnou rolí jako ve filmech z 90. let, takže za vším byl kouzelník jménem Victor,“ prozradila Jenna Ortega pro ScreenRant.

Kouzelník, iluzionista a herec Victor Dorobantu byl jasnou volbou, říká vedoucí vizuálních efektů Tom Turnbull. „Je neskutečně obratný a úžasně rychlý. Dokáže pohybovat rukou mnohem rychleji než kdokoli jiný,“ říká dle Men’s Health. „Schovával se za zdmi a pod postelemi,“ vypráví Ortega.

V seriálu je Věc pověřena starat se o Wednesday, když začíná chodit do nové školy, což znamenalo, že Ortega a Dorobantu museli neustále úzce spolupracovat „Jenna mluvila s rukou a dokázala ignorovat tu velkou osobu v modrém obleku, která za ní stála. Na natáčení to bylo docela kouzelné a bylo to nesmírně obohacující sledovat,“ říká Dorobantu.

Zdroje: Daily Mail, Men’s Health, ScreenRant

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.