15 prosincových novinek na Netflixu: Nechybí vánoční filmy ani nejnapínavější kousek roku

Foto: Netflix

Je tady prosinec a blíží se Vánoce. Netflix si pro nás připravil spoustu dárků v podobě nových filmů a seriálů. Tento měsíc se podíváme do Paříže, zažijeme dobrodružství s Pinocchiem, užijeme si vánoční filmy a budeme napjatě sledovat nový případ, který bude řešit Daniel Craig.

Od 2. prosince zjistíme, jak bude pokračovat kamarádství dvou nerozlučných parťaček v 2. řadě seriálu Cesta svatojánských mušek. Druhé pokrčování má od stejného dne i reality show Můj neortodoxní život o životě Julie Haart, ředitelky společnosti Elite World Group a bývalé členky ultraortodoxní židovské komunity, a jejích dospělých dětí.

Stejně tak na Netflixu 2. listopadu přistál seriál Milenec Lady Chatterleové, který je adaptací skandálního románu D. H. Lawrence, jež byl ve Velké Británii zakázán až do roku 1960, protože se o něm mluvilo jako o pornografii.

Ve středu 7. prosince si pak užijeme jedny Pitomý Vánoce s nezadanou zdravotní sestrou, která příbuzným namluvila, že s někým chodí a teď nutně do Vánoc někoho potřebuje sehnat. Anebo můžeme vypnout u oblíbené reality show Too Hot To Handle, která přichází už se 4. řadou.

Se čtvrtou řadou se 9. prosince vrátí reality show o bydlení Domov jako ze sna. A také se podíváme do Itálie 30. let 20. století, kde železnou rukou vládne fašistický diktátor Benito Mussolini, a život truhláře Geppetta ovládá smutek nad ztrátou desetiletého syna Carla. Pinocchio Guillerma del Tora přichází!

Další vánoční film bude na Netflixu od 14. prosince. V romantické komedii Věřím na Santu Lisa po pěti měsících randění zjistí, že Tom je extrémně posedlý svátky. Problém je, že ona je nesnáší. Přišel čas dát Vánocům druhou šanci?

O dva dny později, 16. prosince, si romantické duše můžou odpočinou u turecké romantické komedie Soukromá lekce. Potom přijde řada na další nešťastník, který nesnáší Vánoce. Ten po probuzení zjistí, že si pamatuje z celého roku jen Štědrý den a tak to už bude pořád. Jak se téhle kletby zbaví? To uvidíme od 20. prosince v mexické komedii Neveselé Vánoce.

Pár dní před Vánoci, tedy 21. prosince, se Emily v Paříži vrátí už se svou třetí řadou. A hned den na to se dočkají pokračování i příznivci hry o přežití v japonském seriálu Alice in Borderland.

Den před Štědrým dnem bude řešit zapeklitý případ Daniel Craig v pokračování úspěšné detektivky Na nože, tentokrát s podtitulem Glass Onion. Na První svátek Vánoční se pak dočkají příznivci fantasy Zaklínač, které snad Netflix potěší spin-offem Pokrevní pouto.

Nakonec 28. prosince na Netflix dorazí 5. řada reality show The Circle – USA.

Zdroj: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.