Jenna Ortega alias Wednesday prozradila, jak dokázala celý seriál nemrkat

Foto: Netflix

Wednesday je nejnovějším seriálovým hitem, který dobyl Netflix. Představitelka hlavní role Jenna Ortega se dokonale proměnila v ikonickou postavu s kamennou tváří. Fanoušci si dobře všimli, že během své role ani nemrkla.

Fanoušci seriálu o jedné z hlavních postav z Addamsovy rodiny si všimli, že Wednesday vůbec nemrká. Šlo o záměr hlavní představitelky Jenny Ortegy a režiséra Tima Burtona.

Oba chtěli, aby měla Wednesday mrtvolný pohled, takže se rozhodli, že nebude mrkat. „Tim má rád, když skloním bradu a divám se přes obočí, něco jako Kubrickův pohled. A pak uvolním všechny svaly v obličeji,“ vysvětlila herečka v rozhovoru pro TODAY with Hoda & Jenna. Wednesday na ostatní postavy reagovala většinou svým obočím.

Nemrkání může znít docela náročně. Jenna Ortega však použila trik – mrkala, když její kolegové zrovna mluvili a naopak držela oči otevřené, když odříkávala vlastní repliky. Je to působivé, když vezmeme v potaz, že natáčení probíhalo v Rumunsku v zimě a do obličeje jí foukal studený vítr.

Zdroj: TODAY with Hoda & Jenna

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.