8 nejočekávanějších filmů a seriálů, kterých se diváci Netflixu dočkají do konce roku

Foto: Netflix

Konec roku na Netflixu bude nabitý novinkami nebo pokračováními úspěšných filmů a seriálů. Čeká nás severský nářez, pořádně záhadná detektivka, jedna slavná hororová rodinka, trochu se zapotíme u žhavé reality show a možná zjistíme, s kým nakonec skončí marketingová manažerka Emily.

Wednesday

Seriál se točí kolem studia Wednesday Addamsové na Nevermore Academy a je plný nadpřirozených záhad, které čekají, až je někdo rozlouskne. Ačkoli je dcera Morticie a Gomeze Addamsových známá především svou misantropií, upoutávka na nadcházející komedii Netflixu s názvem Wednesday Addamsová od režiséra Tima Burtona je připomínkou toho, že mrzutá teenagerka byla vždy společenským motýlem. I když lidé, které Wednesday svou přítomností poctí, z toho nemusí mít zrovna velkou radost, neznamená to, že se v dobré víře nesnaží.

Datum vydání: 23. listopadu

Trol

Film Trol sleduje probuzení prastaré bestie a také podivnou skupinku hrdinů se znalostmi lidové historie, kteří společně musejí zastavit smrtícího trola, který se pomalu přesouvá z odlehlých hor směrem k Oslu. Do boje je povolán nebojácný paleontolog, který má tvora zkoumat, zatímco armáda se připravuje na postavu velikosti King Konga. Horor pochází od norského režiséra Roara Uthauga a je napsán norským scenáristou a dramatikem Espenem Aukanem.

Datum vydání: 1. prosince

Cesta svatojánských mušek, 2. řada

Seriál vychází z populárního stejnojmenného románu Kristin Hannah z roku 2008. Katherine Heigl hraje slavnou moderátorku talk show Tully Hart, zatímco Sarah Chalke hraje hospodyňku Kate Mularkey, která se po letech rozhodne opět začít pracovat. Tully nikdo jen tak nepřehlédne, je od mládí drzá a odvážná, zatímco Kate je plachá šedá myška. Třicet let společně zažívají vzestupy a pády, triumfy a zklamání, zlomená srdce a radosti nebo dokonce milostné trojúhelníky, které napínají jejich přátelství. Jaké další vzestupy a pády je čekají, na to se můžete podívat už ve druhé řadě.

Datum vydání: 2. prosince

Too Hot To Handle, 4. řada

Tým mladistvých atraktivních jedinců, kteří mají rádi párty a hlavně neradi se vážou, se opět přesouvá do luxusní soukromé vily. Mají za úkol se poznat a měsíc bydlet pod jednou střechou BEZ vzájemného líbání, doteků, uspokojování či sexu. Na Netflix míří už 4. řada.

Datum vydání: 7. prosince

Pinocchio Guillerma del Tora

Pinocchio od Guillerma del Tora přebírá klasickou pohádku Carla Collodiho a zasazuje ji do Mussoliniho Itálie. Příběh je ve stylu stop-motion animace, kterou režíroval del Toro společně s Markem Gustafsonem. V zápletce uvidíme osamělého Geppetta, muže, kterému zemřel syn, jak vyřezává ze dřeva nového chlapce, který je náhle přiveden k životu.

Datum vydání: 9. prosince

Emily v Paříži, 3. řada

„Tváří v tvář dvěma velmi odlišným cestám se Emily bude muset rozhodnout, kde přesně leží její loajalita – v práci i v romantickém životě,“ nastírá synopse a jasně odkazuje na milostný trojúhelník mezi Emily, Gabrielem a Alfiem. Rozhodnutí, která Emily učiní v nadcházející sérii, určují její budoucnost ve Francii. Paříž jí opět do života přinese spoustu překvapení a zvratů.

Datum vydání: 21. prosince

Alice in Borderland

Mladý počítačový závislák Ryōhei Arisu celé dny sedí doma a paří jednu hru za druhou. Reálný svět je mu volný a je černou ovcí rodiny. Jeho bratr je tak úspěšný, a proto možná Arisu na truc ve stejných šlépějích nechce pokračovat. Naštěstí má dva velmi dobré kamarády – Chōta Segawa a Daikichi Karube. Jednoho dne se poflakují na Shibuyi a ocitnou se ve velmi zajímavé situaci, při níž vypadne elektřina. Když vyjdou ven, spatří na venkovní obrazovce zprávu, jež je navede do první místnosti hry, která vše odstartuje. Partu přátel tak čeká nelehká cesta plná úkolů a her, při kterých jsou testovány jejich schopnosti. Při jedné z takových her se setkají se záhadnou Yuzuha Usagi. Kdo přežije a kdo zaplatí při hraní oběť nejvyšší? Na Netflix míří už 2. řada.

Datum vydání: 22. prosince

Na nože: Glass Onion

Glass Onion ukazuje, že je dobré být ostražitý vůči svým nejbližším přátelům. Když technický miliardář Miles Bron pozve několik svých nejbližších na svůj soukromý řecký ostrov, brzy se ukáže, že v ráji není všechno tak dokonalé, jak by se mohlo zdát. A co když se objeví mrtvola? Pak je tu Daniel Craig jako detektiv Blanc! Protože kdo jiný by dokázal odhalit vrstvy intrik?

Datum vydání: 23. prosince

Zdroje: Netflix, Netflixer

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.