Nové temné drama se přes víkend stalo hitem Netlfixu. Neskutečná záležitost, říkají diváci

Foto: Netflix

Od 17. listopadu je na Netflixu dostupný nový historický mysteriózní seriál 1899, který sleduje cestující na obrovském parníku, jejichž plavba se brzy změní v děsivou noční můru. První reakce diváků mluví jasně.

Seriál, ve kterém hrají Emily Beecham, Anuerin Barnard, Andreas Pietschmann nebo Miguel Bernardeau, sleduje cestující na obrovském parníku, kteří pocházejí z různých kultur a prostředí. V jednom jsou ale jednotní – v nalezení lepšího života v USA, kam loď směřuje.

Uprostřed nekonečných zrádných vod Atlantského oceánu narazí cestující z lodi Kerberos na největší záhadu svého života – loď Prometheus, která byla několik měsíců pohřešován a je unášena po otevřeném moři. Jejich dosud celkem poklidnou cestu tento střet změní v děsivou noční můru.

ČTĚTE TAKÉ: TOP 5 švédských filmů na Netflixu: Od mrazivého thrilleru po hořkosladké drama

Foto: Netflix

Mysteriózní seriál 1899 je na Netflixu dostupný od 17. listopadu a ihned se dostal na první místo ve sledovanosti. Podle diváků jde o velice povedený kousek a důkazem je i velmi dobré hodnocení na ČSFD. Zde má seriál v době psaní článku hezkých 73 %.

„Neskutečná záležitost, od úvodních titulků přes hudbu. Naprosto skvělý seriál, který má skvělý spád a děj,“ píše jeden z předplatitelů na české facebookové stránce Netflixu. „Nespala jsem celou noc, ale stálo to za to! Doufám, že bude druhá série,“ píše další a jiná uživatelka souhlasí: „Ty kráso, to se nedá ani popsat. Takže doufám v druhou řadu.“

TAKÉ JSME PSALI: Severský folklór ožívá. Trailer k filmu Trol ukazuje obří příšeru, která povstala z hor

Zdroje: Netflix, ČSFD, Facebook/Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.
  1. Ada Buky

    Tak já musím za sebe říct Že jsem byla trochu zmatená a nechápala jsem.. Samozřejmě konec vše rozuzlil a doufám že bude druhá série. Mně se seriál moc líbil

  2. Miki Kiki

    Jak se film jmenuje?

    1. Ada Buky

      1899

  3. Petr Šraier

    Na takové nesmysly škoda času....😡😡😡

    1. Ada Buky

      Proč si myslíte že nesmysl.?