Catherine Zeta-Jones na premiéře Wednesday v šatech za 79 tisíc zastínila i mladší kolegyně

Foto: Presley Ann/Getty Images for Netflix

Třiapadesátiletá herečka Catherine Zeta-Jones se ve středu přidala k ostatním kolegům při světové premiéře seriálu Wednesday, který je prequelem k Rodině Addamsově. Černé šaty, ve kterých strávila většinu natáčení, vyměnila za sněhově bílé.

Catherine Zeta-Jones si zahrála Morticii Addams v novém seriálu Wednesday, který bude na Netflixu od 23. listopadu. Britská herečka ztvárnila roli, kterou v původním televizním seriálu Rodina Addamsova hrála Carolyn Jones a ve filmu Addamsova rodina zase Anjelica Huston.

Ve středu 17. listopadu se v Hollywood Legion Theater konala světová premiéra Wednesday, na které se Catherine Zeta-Jones objevila v nádherných bílých šatech od australského návrháře Toniho Matičevského.

ČTĚTE TAKÉ: Netflix vydal kompletní trailer k očekávanému hororovému seriálu od Tima Burtona

Jeho návrhy jsou vždy vytvořeny z luxusních látek, upraveny tak, aby lichotily postavě a s moderním nadčasovým nádechem. Šaty Preside, které na sobě měla Catherine, dokonale ztvárňují tyto charakteristické znaky. Jsou elegantní, moderní a ideální na červený koberec. Šaty se dají volně koupit. Cena však není nic pro obyčejného smrtelníka, zaplatíte za ně 79 tisíc korun.

Zdroje: Netflix, Express, Toni Maticevski

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.