Chris Hemsworth je zase v Praze. Po procházce metropolí si postěžoval na místní fanoušky

Foto: Netflix

Nedávno jsme psali o tom, že jsou v Praze aktuálně hollywoodské celebrity Keanu Reeves a Ana de Armas. Nyní se do české metropole vrátil i australský herec Chris Hemswort. Opět kvůli filmu Netlfixu.

Chris Hemsworth do Prahy přijel na konci listopadu minulého roku a setrval zde několik měsíců. Natáčel zde totiž druhý díl akčního filmu Vyproštění.

Dokonce sem vzal na výlet i svou rodinu. Následně přidal video a fotku, jak si s manželkou v ulicích Starého Města společně pochutnávají na zmrzlině v trdelníku.

ČTĚTE TAKÉ: Hollywood opět natáčí v Česku: Keanu Reevese a Anu de Armas můžete spatřit hned na několika místech

Nyní, o rok později, se do českého hlavního města vrátil znovu. Opět kvůli natáčení. Nejde však o žádný nový film. Hvězda Thora je zde kvůli přetáčkám některých scén Vyproštění 2.

„Zrovna jsme v Praze dokončili přetáčky k Vyproštění 2. Fanoušci mě přivítali s otevřenou náručí,“ napsal Hemworth v pátek s ironicky k videu, na kterém se brzy ráno prochází před branami pražského hradu, kde není vidět ani živáčka a humorem svým vlastním předváděl, jak si podává ruce s neviditelnými lidmi nebo podepisuje fotografie.

Chris Hemsworth se vrací v roli Tylera Rakea s další záchrannou misí. Tvůrci filmu slibují ještě víc akčních scén, než v prvním díle. Film by se měl na Netflixu objevit během příštího roku.

TAKÉ JSME PSALI: 5 filmů a seriálů, které jsou nově dostupné na českém Netflixu

Zdroje: Instagram Chrise Hemswortha, Netlfix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.