Pokračování Zaklínače má nový trailer plný krveprolití. Na Netflixu bude do konce doku

Foto: Netflix

Druhá série úspěšného fantasy seriálu Netflixu skončila upoutávkou na prequel seriálu Zaklínač: Pokrevní pouto (The Witcher: Blood Origin), v hlavní roli s Michelle Yeoh. Nyní k němu Netflix vydal trailer.

Po úspěchu první série tohoto seriálu Netflix oznámil řadu spin-offů. Mezi ně patří i výše zmíněná minisérie Zaklínač: Pokrevní pouto, v níž si hlavní roli zahraje populární čínská herečka, mistryně bojových umění a Bond girl z roku 1997, Michelle Yeoh. V dalších významných rolích uvidíme Laurence O’Fuaraina a Sophiu Brown.

Příběh se odehrává ve světě elfů 1200 let před dobrodružstvím Geralta, Yennefer a Ciri. Oficiální synopse uvádí, že bude vyprávět příběh ztracený v čase o původu úplně prvního zaklínače a událostech, které vedly ke klíčové Konjunkci sfér, kdy se světy monster, lidí a elfů spojily do jednoho.

Trailer představuje elfku s mečem Scian (Michelle Yeoh), která se vydává na sebevražednou misi, na níž se snaží získat zpět posvátný meč odcizený jejímu lidu. Nikdo se nedokáže vyrovnat jejímu mistrovství v zacházení s touto zbraní, ani jejímu smutku a ztrátě.

Tenhle čtyřdílný prequel má na Netflixu premiéru 25. prosince.

Foto: Susie Allnutt/Netflix

Zdroj: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.