Může první láska po letech ožít? V novém japonském seriálu si zahraje představitel populárního samuraje Kenšina

Eva Lenská
Foto: Netflix

Na první lásku se obvykle nezapomíná. To vědí i tvůrci filmů a seriálů, proto romantickým duším předkládají neustále nová díla, která se první lásky týkají, nebo se k ní vrací. K takovým dílům patří i nový japonský seriál od Netflixu Písně lásky.

Písně lásky (First Love) je japonský romantický seriál z produkce Netflixu, který režírovala talentovaná režisérka a scenáristka Kanchiku Yuri. Příběh seriálu je inspirován tvorbou populární japonské zpěvačky Utady Hikaru, která pro seriál složila a napsala písně. Zásadní jsou zejména její skladby First Love z roku 1999 a Hatsukoi z roku 2018.

Noguchi Yae (Mitsushima Hikari) a Namiki Harumichi (Satoh Takeru) se poznali koncem 90. let a zamilovali se do sebe. Jejich láska však nevydržela. Yae, která snila, že se stane letuškou, se vydala na vysokou školu do Tokia a Harumichi nastoupil jako student k letectvu.

Foto: Netflxi

Osud však mívá různé plány. Po dlouhých 20 letech je všechno jinak. Yae pracuje jako taxikářka a Harumichi se stal zaměstnancem bezpečnostní agentury. Najednou oba žijí ve stejném městě a život je svede dohromady. Ožije jejich dávno ztracená láska a bude jim svět zase ležet u nohou?

Desetidílný seriál jistě potěší všechny milovníky romantiky. Velkým lákadlem je samozřejmě hlavně Satoh Takeru, jenž si získal srdce diváků především jako neohrožený samuraj Kenšin.

Písně Lásky si budete moci pustit na Netflixu už 24. listopadu.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.