Zaklínač bude mít 4. řadu a také nového Geralta. Henry Cavill s rolí končí

Foto: Katalin Vermes/Netflix

Netflix oficiálně oznámil, že Zaklínač (The Witcher) bude mít 4. sérii. Už v ní ale neuvidíme Henryho Cavilla jako Geralta z Rivie. Nově roli převezme bratr Thora… Loki to ale nebude.

Zaklínač bude mít 4. sérii. Netflix to oficiálně oznámil na Instagramu seriálu. Tato zpráva má však hořkosladkou příchuť, protože v pokračování úspěšné knižní adaptace bude chybět známá tvář. Henry Cavill opustí seriál a v roli Geralta z Rivie ho po třetí sérii vystřídá Liam Hemsworth, bratr Chrise Hemswortha.

„Moje cesta Geralta z Rivie byla plná příšer i dobrodružství a bohužel, pro 4. sérii svůj medailon a své meče odložím,“ uvedl Cavill v prohlášení na svém Instagramu. „Namísto mě převezme plášť Bílého vlka fantastický pan Liam Hemsworth. Stejně jako u největších literárních postav předávám pochodeň s úctou k času strávenému ztělesněním Geralta a nadšením, když vidím Liamův pohled na tohoto fascinujícího a jemného muže. Liame, dobrý pane, tato postava má tak úžasnou hloubku, užij si potápění a podívej se, co dokážeš najít.“

ČTĚTE TAKÉ: Bylo odhaleno, kdy vyjde 3. řada Zaklínače

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.
  1. Gustav Šivák

    no teda, tosi delate srandu proc konci HERNY za Klinace