Nový horor od Netflixu pokořil rekord a zapsal se do Guinessovy knihy rekordů

Foto: Eike Schroter/Netflix

Na Netflixu se před pár dny objevil nový hororový seriál Půlnoční klub, který se nyní zapsal do Guinessovy knihy rekordů. V jedné epizodě seriálu je totiž rekordní počet lekacích scén.

Za scénáře s nejvíce leknutími v jedné epizodě získal seriál Půlnoční klub své místo v Guinessově knize rekordů. Spolutvůrci Miku Flanaganovi a jeho kreativnímu týmu byl minulý čtvrtek v centrále Netflixu v New Yorku předán certifikát za 21 lekacích scén což je nový rekord. Aby to bylo oficiální, byl přítomen i zástupce Guinessovy knihy rekordů, porotce Andrew Glass.

Flanagan není ve skutečnosti fanouškem lekacích scén, ale rozhodl se, že umlčí ty, kteří se jich neustále dožadují, tím, že v novém seriálu pokoří rekord. „Myslel jsem si: Uděláme je všechny najednou, a pokud to uděláme správně, bude strašení lekáním postrádat po zbytek seriálu smysl. Nyní je mé jméno zapsáno v Guinessově knize rekordů, což znamená, že až příště dostanu dotaz na scénu s lekáním, můžu říct: Víte, jako současný držitel světového rekordu v lekacích scénách si nemyslím, že potřebujeme další,“ říká dle serveru Deadline.

Foto: Eike Schroter/Netflix

Půlnoční klub, který společně vytvořili Flanagan a Leah Fong, je adaptací románu pro teenagery Christophera Pikea. Příběh se odehrává v hospici Brightcliffe, na místě pro nevyléčitelně nemocné teenagery. Hospic má ale celkem děsivou historii.

Skupinka osmi obyvatel – Ilonka Imana Bensona, Cheri Adie, Kevin Igbyho Rigneyho, Sandra Annarah Cymone, Natsuki Ayi Furukawa, Anya Ruth Codd, Amesh Sauriyan Sapkota a Spencer Chrise Sumptera – se každou noc schází v knihovně, vyprávějí si strašidelné historky a hledají známky života po smrti. Jejich skupina si říká Půlnoční klub.

VÍCE JSME PSALI ZDE: Netflix vydal děsivý horor od tvůrce Záhadného sídla Bly a Domu na kopci

Zdroj: Deadline

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.