Vítejte zpět ve světě grišů a mocné magie. Populární fantasy láká dramatickou upoutávkou na 2. řadu

Eva Lenská
Foto: Netflix

Milovníky fantasy oblíbený seriál Světlo a stíny (Shadow and Bone) bude mít 2. řadu, ale to už určitě všichni víte. Nyní je však čas na pár novinek ze světa grišů a jednu skvělou upoutávku.

Natáčení druhé řady seriálu Světlo a stíny bylo ukončeno už v květnu, což potvrdila i Jessie Mei Li, která hraje Alinu Starkov, slovy: „Oficiálně jsme dokončili druhou řadu a nemůžeme se dočkat, až vám ukážeme, co všechno jsme vytvořili.“

Nové postavy

Ano, rozhodně je na co se těšit. Vždyť nová řada představí i nové postavy, které jste mohli naživo vidět během Tudum akce. Jsou to Tamar Kir-Bataar (Anna Leong Brophy), Tolya Yul-Bataar (Lewis Tan), Nikolai Lantsov (Patrick Gibson) a Wylan Hendriks (Jack Wolfe). Více jsme o nich psali zde.

Foto: Katalin Vermes/Netflix

Tvůrci i herci zůstávají ohledně druhé řady tajemní, nicméně když měli popsat třemi slovy, jaká je, říkali: „Větší, odvážnější, lepší“ a také „Plná lásky“. Nebo rovnou uvedli, že v ní jde o lásku, sílu a zlomené srdce.

V každém případě je už jisté, že druhá řada bude mít 8 hodinových epizod a bude navazovat na knihu Bouře a vzdor. Jediné, co nevíme, a to nás dost štve, je datum premiéry. Víme jen, že se jí dočkáme v průběhu příštího roku.

Zdroj: Tudum, what’s on netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.