Leonardo DiCaprio ve Hře na oliheň? Netflix navyšuje rozpočet

Foto: Niko Tavernice/Netflix, Noh Juhan/Netflix

Podle režiséra Hwang Dong-hyuka, který nedávno získal cenu Emmy, by se mohly stát součástí Hry na oliheň (Squid Game) i hollywoodští herci včetně Leonarda DiCapria. Netflix prý také navýšil rozpočet pro druhou řadu.

Režisér nejsledovanějšího pořadu Netflixu všech dob se účastnil speciální tiskové konference po získání rekordního počtu ocenění Emmy, kde řekl, že se DiCaprio nechal mnohokrát slyšet, že je velkým fanouškem seriálu.

„Možná, pokud to čas dovolí a pokud k tomu bude šance, měli bychom ho požádat, aby se přidal do hry,“ řekl Hwang. „Už jsme o tom spolu vtipkovali.“ Také ale dodal, že pro druhou řadu rozhodně hollywoodští herci v plánu nejsou, protože se děj bude opět odehrávat v Koreji. Ale pokud dostane zelenou i třetí řada, připustil, že se to „pravděpodobně změní“. Podle jeho slov mu řada hollywoodských hvězd řekla, že se jim seriál líbí, takže by je rád oslovil.

Režisér také prozradil, že dostal od Netflixu pro druhou řadu větší rozpočet. Nyní je uprostřed psaní scénáře a seriál se začne natáčet v příštím roce. Premiéry bychom se měli dočkat v roce 2024.

Hwang se už dokonce rozhodl, které hry se objeví ve druhé řade, ale žádnou neprozradí. Dokonce naléhal na média, aby si hry nechala pro sebe, pokud něco zjistí. „Prosím vás, abyste nepsali články o hrách, protože publikum potřebuje cítit napětí a vzrušení z toho, co přijde dál,“ řekl a na závěr zavtipkoval: „Pokud se moc opiju a budu blábolit, žádám vás, abyste mě udusili. Zabraňte mi spoilerovat.“

Foto: Noh Juhan/Netflix

Zdroje: Tisková konference Emmy, Deadline

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.