Hříchy naší matky: Původně milující matka nelítostně zabila své děti, protože je považovala za démony

Foto: Netflix

Netflix si libuje ve vydávání šokujících dokumentů o skutečných zločinech. Nový seriál Hříchy naší matky (Sins of Our Mother) vypráví obzvláště mrazivý příběh, z kterého zamrazilo nejednoho diváka.

Nový třídílný dokumentární seriál Hříchy naší matky se zaměřuje na případ Lori Vallow, matky obviněné z vraždy svých dvou dětí, JJ a Tylee, poté, co jí zřejmě vymyl mozek vůdce kultu.

Foto: Netflix

V dokumentu vystupuje Loriin přeživší syn Colby. Seriál odhaluje, jak se 49letá žena celou dobu jevila jako dokonalá matka, než se setkala s náboženským kazatelem Chadem Daybellem, za kterého se provdala po podezřelé smrti jeho manželky Tammy.

JJova babička šla tehdy na policii, poté, co svého vnuka už dva týdny neviděla. Lori tehdy úřadům řekla, že pobývá s rodinou v Arizoně. Poté utekla z domova a tři měsíce se jí s pomocí bratra dařilo unikat policii.

Foto: Netflix

Úřady následně provedly prohlídku Loriina úložiště, kde našly dětské oblečení, kola a fotografie. Lori a Chad byli poté v únoru 2020 zatčeni. O čtyři měsíce později byly pak na hřbitově nalezeny ostatky JJ (7) a Tylee (17).

Diváci, kteří dokument viděli, na Twitteru šokující seriál nazvali „bolestivým“ nebo „šíleným“.  Někteří se vyjádřili, že je příběh dojal k slzám. „Pokud se někdo potřebuje pořádně vybrečet, doporučuji Hříchy naší matky,“ napsal jeden z uživatelů.

Série je na Netflixu dostupný od 14. září s českými titulky i s dabingem.

Zdroje: Twitter/#SinsOfOurMother, Netflix, Autorka článku

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.