7 novinek, které si můžete o víkendu pustit na Netflixu s češtinou

Foto: Manolo Pavón/Netflix

Co jiného dělat během deštivého víkendu, než si dát třeba horkou čokoládu a sednout si k nějakému pěknému seriálu nebo filmu? Na Netflix dorazilo plno novinek. Tady je 7 těch, které stojí za pozornost a jsou s českým dabingem či titulky.

Winx sága: Osud

Na Netflix je nově druhá řada populárního seriálu Winx sága: Osud, který si získal značnou popularitu. Patří do skupiny teen-fantasy seriálů a je založený na známém animovaném seriálu Winx club. Dlouho očekávané pokračování nás opět vezme do školy víl, které se snaží ovládnout svou moc. Hlavní hrdinkou je mladá studentka Bloom, která v první řadě začíná studovat na proslulé akademii Alfea, kde, jak doufá, ovládne svou velkou moc. Právě zde se seznámí s novými přáteli, ale i s těmi, kteří jí úplně nepřejí. Postupně potkává Stellu, Musu, Riven a další nové přátele.

Seriál je s českým dabingem.

Dům na vlnách

Dům na vlnách je třetí celovečerní anime film od Studia Colorido, kde vznikl i snímek Penguin Highway, nominovaný na Cenu japonské filmové akademie za nejlepší animaci, a taky známý hit O chloupek. Šesťáci Kosuke a Natsume vyrůstali odmala ve stejném domě. O letních prázdninách si hrají v prázdné budově určené k odstřelu a zažijí něco podivného. Najednou kolem sebe vidí jenom široširé moře. Dostanou se Kosuke a ostatní zpátky domů? Veliké letní loučení právě začíná.

Film má i český dabing

Pomsta na druhou

Pomsta na druhou s Mayou Hawke ze Stranger Things a Camilou Mendes z Riverdale by mohla být filmem století generace Z. Temná komedie, kterou režíruje Jennifer Kaytin Robinson, sleduje Dreu a Eleanor, dvě dospívající dívky, které se touží pomstít svým mučitelům a násilníkům. Drea svému příteli za to, že zveřejnil její explicitní video, zatímco Eleanor bojuje proti fámám, které o ní roznáší Carissa, její stará známá z dětského tábora, s kterou se, bohužel, setkává na nové škole. Když se Eleanor a Drea setkají, rozhodnou se spojit své síly a pomstít se svým mučitelům.

Seriál je na Netflixu s českým dabingem.

Neohrožení

Mnoho seriálů pokrylo půdu kolem řecké a římské mytologie, nyní je čas vzdát hold jihoafrickým kořenům. Na Netflixu 16. září přistál zcela nový jihoafrický seriál Neohrožení. Jde o fantasy zakořeněnou ve světě afrických bohů a božských bytostí. V šesti epizodách se budou řešit problémy kolem nadpřirozeného světa, který je rozdělen do tří říší – světa živých, světa nenarozených a světa mrtvých. Lidé povolávají bohy ze všech těchto říší, aby se postarali o své milované, ale všechno má svou cenu. Takové překážky dokážou překonat pouze Neohrožení, protože jak uvádí trailer, „ničeho se nebojí“. Jejich jediným cílem je vyhubit křivdy světa, chránit nevinné a zachovat dobro v zemi.

Film má i český dabing

Jogi

Film pod vedením Aliho Abbase Zafara prozkoumá fiktivní příběh tří přátel – různých náboženství – kteří organizují největší lidskou loupež a doprovázejí přátele a rodinu celou cestu z Dillí do Mohali v Paňdžábu ve stísněných náklaďácích. Film se opírá o skutečné události, které se odehrály v Dillí v roce 1984, kdy vypukly protisikhské protesty kvůli zavraždění bývalé premiérky Indiry Gándhíové jejími sikhskými bodyguardy. To rozrušilo místní obyvatele a zažehlo celonárodní masakr. Jen v Dillí zemřelo kolem 2800 sikhů.

Film je na Netflixu s českými titulky.

Santo

Netflix přichází s kriminálním seriálem Santo, který je prvním hraným projektem streamovací služby natočeným mezi Španělskem a Brazílií, dvěma z jeho klíčových zámořských trhů. Santo sleduje dva zarputilé, ale rozdílné policisty, Cardonu a Millána, jak pronásledují nepolapitelného obchodníka s drogami zapleteného do okultních zločinů, ke kterým dochází mezi Salvadorem, Brazílií a Madridem. Aby ho dopadli, musí se parťáci oprostit od svých rozdílných povah a spojit své síly.

Seriál je má české titulky.

Broad Peak

Film Broad Peak je založen na skutečných událostech týkajících se Macieje Berbeky, legendárního polského horolezce, člena skupiny Ice Warriors, který chtěl dosáhnout vrcholu jedné z nejnebezpečnějších hor světa. Když se Maciej Berbeka vrátí z výpravy na Broad Peak, ukáže se, že vlastně nevystoupil na vrchol. Po pětadvaceti letech se nakonec rozhodne zkusit to znova.

Film je dostupný i s českým dabingem.

Zdroj: Netflix, Variety

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.