Seriál Lucifer by se mohl vrátit s novými díly. Tom Ellis šokoval fanoušky příspěvkem na Instagramu

Foto: John P. Fleenor/Netflix

Fanoušci Lucifera byli minulý rok dost smutní, když fantasy kriminální drama zdánlivě nadobro skončilo. Ale nyní, téměř rok po vydání šesté a poslední série, tvůrci přemítají o pokračování.

Showrunneři Joe Henderson a Ildy Modrovich se nechali slyšet, že nejsou proti myšlence udělat v budoucnu revival. Na otázku, zda by mohla být na obzoru další série, Joe odpověděl: „Myslím, doufám, že ano. Rádi jsme dělali tenhle seriál, milovali jsme práci s lidmi, kteří na něm dělali. Doufejme, že v určitém okamžiku najdeme způsob, jak se vrátit. Bylo by to skvělé. Byl to skvělý zážitek a my tyto lidi milujeme, takže nikdy neříkej nikdy.“

Mezitím Tom Ellis, který si v seriálu zahrál hlavní roli, na sociálních sítích odhalil, že nedávno podstoupil obrovskou změnu. V úterý 43letý herec oznámil, že si ostříhal vlasy a sdílel video, kde se na zemi válí jeho tmavé kadeře.

Příspěvek vyvolal obrovskou reakci jeho fanoušků, kteří se okamžitě vrhli do sekce komentářů. Ihned se začali dožadovat fotek před a po.

Tom Elis si letos nechal narůst vlasy kvůli roli v novém fantasy seriálu Washington Black. Natáčení už skončilo, a tak je mohl konečně shodit.

V epické dobrodružné sérii, o níž se říká, že připomíná Cestu kolem světa za 80 dní od Julese Verna, bude hrát výstředního a vášnivého vynálezce Steam-Punku jménem Christopher ‘Titch’ Wilde.

Zdroje: Instagram Toma Ellise, Hello

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.