Nová škola čar a kouzel přichází: Trailer k letošnímu nejočekávanějšímu fantasy Netflixu je velkolepý

Foto: Netflix

Škola dobra a zla (The School for Good and Evil) je snad nejočekávanějším filmem od streamovacího giganta Netflix, na který se letos můžeme těšit. Jde o adaptací nejprodávanější mezinárodní knižní série od Somana Chainaniho a odehrává se v akademii, kam se pohádkoví hrdinové a padouši chodí učit své řemeslo.

Netflix nám konečně ukázal trochu více ze Školy dobra a zla. Fantasy film je již nějakou dobu diskutovaným tématem a nyní Netflix přišel i s oficiálním trailerem. Předlohou je filmu celosvětově úspěšná knižní série Somana Chainaniho.

Filmová adaptace se soustředí na nejlepší kamarádky Sophie a Agathu, které se společně vydávají na cestu do Školy dobra a zla,  kde se mladí hrdinové i zloduši učí, jak zachovat rovnováhu mezi dobrem a zlem. Tam je rozřadí buď na jednu nebo na druhou stranu, takže se z nich stávají kladné nebo záporné pohádkové postavy. Na straně dobra se připojí například k absolventkám jako jsou Popelka a Sněhurka.

Sophie a Agatha se dostanou každá na jednu stranu. Jedna skončí ve Škole dobra a druhá ve Škole zla. Jejich přátelství čeká těžká zkouška, když se jejich osudy obrátí, a dívky budou postupně zjišťovat, kdo doopravdy jsou.

Ve filmu září Charlize Theron, Kerry Washington, Sophia Anne Caruso a Sofia Wylie. Režíruje ho Paul Feige.

Příznivci tajemna a kouzel, těšte se! Premiéru bude mít tento velmi očekávaný film na Netfliux už 19. října.

Foto: Netflix
Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.