7 filmů a seriálů, které můžete od září sledovat na Netflixu. Dočkáme se i několika očekávaných pokračování

Foto: Curtis Bonds Baker/Netflix

Je tu další měsíc, a tak se pojďme podívat, na co se můžeme během něj těšit na Netflixu. Nebude samozřejmě chybět spousta skvělých filmů, seriálů a jedna oblíbená reality show. Konečně se také dočkáme filmu o Marilyn Monroe.

Netflix začal v červnu pro Českou republiku vydávat sestřihy těch největších filmových a seriálových pecek, na které se jeho předplatitelé mohou následující týdny těšit. V následujícím videu se můžete podívat na ukázky toho, co si pro nás Netflix připravil na září.

Už dnes 9. září se 5. řady dočkají fanoušci jednoho z nejoblíbenějších seriálů Netflixu Cobra Kai. A hned o týden později 16. září přijde na řadu 2. řadu další fanouškovsky oblíbené pecky. Na své si totiž přijdou příznivci seriálu Winx Saga: Osud.

Ve stejný den se na Netflixu objeví komedie s Mayou Hawke ze Stranger Things a Camilou Mendes z Riverdale Pomsta na druhou, o které se říká, že by mohla být filmem století generace Z.

Těšit se můžete také na britskou hudební komedii Bejval sem slavnej o bývalé hvězdě chlapecké kapely, která se seznámí s mladým nadaným bubeníkem a nečekaně dostane druhou šanci se proslavit.

V sobotu 24. září se pak už 5. řady dočkají příznivci seriálu Dynastie a o 4 dny později nabídne 2. řadu reality show Too Hot Too Handle: Brazílie. Stejný den, tedy 28. září se konečně dočkáme i dlouho očekávaného filmu Blondýnka o životě zesnulé hollywoodské superstar Marilyn Monroe, kterou si zahrála Ana de Armas.

Zdroj: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.