Hororový seriál Ďábel v Ohiu o děsivém kultu je na Netflixu i s českým dabingem

Elisabeth Francová
Foto: Ricardo Hubbs/Netflix

Začíná podzim a s ním se blíží i Halloween. Kdo se rád bojí, může se těšit na spoustu nových počinů od Netflixu.  První vlaštovkou je mysteriózní seriál Ďábel v Ohiu (Devil in Ohio), pojďme si o něm něco povědět.

Řidiči vběhne zničehonic do cesty dívka jménem Mae (Madeleine Arthur). V nemocnici se jí ujme psychiatrička Suzanne (Emily Deschanel). Mae má na zádech vyřezaný zvláštní symbol a vychází najevo, že patřila ke kultu. Suzanne ji ubytuje u sebe doma, aby byla v bezpečí. Jenže členové kultu chtějí Mae dostat zpátky. A nezastaví se před ničím! Suzanne je odhodlaná dívku ochránit, ale tím dostává do problémů a do nebezpečí i vlastní rodinu.

Serial Ďábel v Ohiu je adaptací populární knihy od Darie Polatin. Autorka knihy je také jednou z producentek seriálu. O původu svého příběhu řekla: „Kniha je založena na skutečné události. Podrobnosti ponechám v tajnosti, ale mohu říci, že většina věcí, které se dějí v knize, se skutečně stala.

Seriál se momentálně na Netflixu drží na nejvyšších příčkách sledovanosti a fanoušci již teď volají po druhé sérii. Zatím však není známo, zda bude seriál pokračovat a na oficiální vyjádření si zřejmě ještě počkáme.

Ďábel v Ohiu čítá osm epizod a je dostupný jak s českými titulky, tak s dabingem. Právě teď na Netflixu!

Zdroje: imdb, whats-on-netflix, hellomagazine

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.